fb

Bărbatul care poate oferi femeii aceste două lucruri – va fi iubit o viață!

Nu știu de ce bărbații afirmă că este atât de complicat să facă pe plac femeilor. Noi avem nevoie de două lucruri importante: încredere și satisfacție.

Greu este să găsești bărbatul care poate oferi ambele lucruri.

Lumea este plină de relații de scurtă durată, de parteneri care-și doresc doar relații intime, care afirmă că nu vor să se atașeze. Totuși, cred că dragostea și legătura intimă între doi oameni se pot combina.

Viața este prea scurtă pentru relații proaste și un contact intim de proastă calitate. De aia caută pe cel care te va putea satisface: atât fizic, cât și emoțional și care se va comporta cu tine așa cum meriți.

Există mulți bărbați care vor doar relații intime. Ei trăiesc cu asta, ei se joacă cu inimile femeilor și fac ce vor. Însă dacă respecți femeia și vrei o relație care să țină, caută mai mult decât atât și fii un partener de încredere.

Prea mulți oameni gândesc că încrederea este doar o stare, dragostea este doar o emoție și minciunea este noul adevăr. Încrederea este mult mai mult decât o stare de moment.

Femeile și bărbații se contrazic, atunci când vine vorba de o relație. Totuși, femeile țin la fel de mult la relația intimă cu un bărbat. Însă ele percep un al sens în acest contact intim – el este confirmarea emoțiilor, a sentimentelor.

Relația intimă este confirmarea fizică a actului iubirii. 

Există bărbați care nu au grijă de emoțiile unei femei. De aia trebuie să fii cu cel care va trezi în tine pasiunea și admirația, fericirea și împlinirea.

O femeie împlinită fizic și spiritual este cheia unei relații de succes.

 

 

 

Advertisement