Bărbatul care nu își mai iubește partenera va avea aceste gânduri ascunse

Multe femei tind să vadă dragostea acolo unde ea nu mai este sau poate că nici nu a fost vreodată. De cele mai multe ori, o relație poate să fie la un moment dat într-un impas emoțional și să nu mai găsească ieșirea spre echilibru.

Uneori partenerii nu sunt suficient de maturi emoțional, încât să știe cum să accepte situația și cum să gestioneze îndoielile care-i copleșesc la un moment dat. De regulă, bărbații sunt cei care cedează primii și decid să evadeze din relație doar la primele semne când ceva nu mai merge.

Ei renunță foarte ușor la iubire, la femeia de care s-au îndrăgostit la un moment dat. Bărbatul ajunge să se comporte de parcă totul ar fi fost doar un joc. Decide să nu mai țină pasul odată cu partenera în relație. Iată ce gânduri va avea bărbatul care nu mai simte nimic pentru o femeie:

1. A obosit

Emoțiile sale au obosit să lupte pentru o relație în care el nu se mai simte bine. Vremurile bune s-au pierdut demult, iar rutina a pus stăpânire pe relația lor. Cele mai sincere trăiri ale lui au fost luate de ea drept slăbiciuni.

A obosit să ofere totul, fără să primească nimic, fără să se simtă înțeles, ascultat, dorit. În interiorul lui se bat două sentimente contradictorii: restul de iubire și oboseala născută din indiferența ei.

2. Vrea să fie lăsat în pace

Uneori, bărbatul ascunde un gând trist: acela de a fi lăsat în pace. Astfel de sentimente i-au apărut din răceala pe care o simte din partea femeii. Ea a fost cea care i-a distrus zi de zi toate emoțiile curate, iar azi a ales să nu le mai simtă.

Între ei doi nu mai există iubire, iar golul rămas în urmă îl face pe bărbat să devină total indiferent, să nu-i mai pese de absolut nimic. El nu mai este gata pentru nimic, nu mai poate oferi nimic, pentru că vrea doar să fie lăsat în pace, în libertatea lui.

3. Se gândește la alte femei

Dragostea poate muri de la un simplu gând la altcineva. Dacă alte femei îi ocupă gândurile bărbatului, nimic din ce a fost frumos nu va mai putea fi întors. Dacă în locul iubirii și-a făcut loc ura și indiferența, dacă mintea și inima au căutat alte senzații și alte emoții, cu siguranță că acest bărbat nu mai simte nimic pentru parteneră.

4. Vrea ca ea să inițieze despărțirea

El nu o mai iubește, lucru cert. Dar nu este încă suficient de matur emoțional încât să-i recunoască acest lucru, așa că mintea îi este ocupată de gândul că poate ea și-ar da seama, poate ar decide într-o bună zi să-i ceară despărțirea.

Vrea să nu simtă vină pentru acest pas. Emoțiile pe care le are pentru ea sunt toxice, ele otrăvesc relația și împiedică pe ambii să fie fericiți.

5. Cum să-și facă mai mult timp pentru sine

Alături de ea, bărbatul se simte lipsit de orice libertate. Zâmbește în gol și înghite în sec, pentru că nu își poate da frâu liber emoțiilor atunci când este împreună cu ea. El nu se gândește decât cum să-și facă mai mult timp liber pentru sine.

Să stea în cea mai mare liniște, să învețe să facă pace cu sine, cu ea nu se mai simte demult împlinit. El se simte prea conectat de parteneră, iar asta i-a distrus toate emoțiile și acum nu mai simte absolut nimic.

6. Cât de insuportabilă este ea

Deși niciodată nu a spus-o cu voce tare, de la o vreme acest gând nu-i dă pace. O vede ca pe cea mai insuportabilă femeie, nu îl mai atrage la ea absolut nimic. Nu-i mai place cum vorbește ea, cum se mișcă sau cum gândește. Îl deranjează felul ei de a fi, de a vorbi, de a iubi. Nu o mai vede decât ca pe o femeie străină.

7. Nu mai vrea să se implice

Atunci când nu mai iubește, bărbatul devine un indiferent total față de toate lucrurile. Nu-i mai pasă de nimic, nu se mai interesează de nimic. Nu mai vrea să se implice în propria sa relație pentru că nu vede viitor.

Zi de zi se lovește de un scut atunci când trebuie să nu dea de bănuit de adevăratele sale sentimente. Pentru el, femeia din viața sa nu mai este un reper de care să se țină și pentru care să lupte.

© De Vorbă cu Tine