fb

Bărbatul care nu are ce să ofere unei femei, mereu va spune că aceasta vrea prea multe

Femeile vor. Vor dragoste, vor fericire, o familie frumoasă într-un viitor apropiat. Unele mai vor bani, mașină, o casă frumoasă, o carieră. Altele mai vor cuvinte calde, atitudine, un om drag alături. Fiecare femeie vrea în dependență de cât de mult se respectă și de ce a văzut în familia ei, la prieteni, în filme.

Dincolo de ceea ce o femeie poate obține și construi singură, ea caută ceea ce ar avea doar lângă cineva, adică dragostea în doi, fericirea în doi, un viitor împărțit la doi. Fiecare bărbat oferă ceva. Fie că asta e protecție, fie că sunt bani, fie că e dragoste. Iar atunci când nu are ce oferi, un bărbat critică.

Da, într-o relație lucrurile sunt reciproce, deci și femeia trebuie să ofere ceva. Da, uneori nu contează ce ai, dar ce ești lângă cineva. Da, în dragoste nu banii își spun cuvântul. Și e corect. Dar o femeie înțeleaptă totuși vrea ca bărbatul ei să fie diferit de restul, să aducă în relație partea lui, în timp ce ea aduce farmec, feminitate, dăruire. Bărbatul trebuie să ofere. Cel puțin umărul lui și să o facă într-un fel responsabil. Nu banii sunt problema.

Cu banii cumperi o femeie. Și treabă nu are puterea. Cu puterea uimești o femeie. Principalul e să oferi încredere. Pentru că asta așteaptă o femeie de la un bărbat: încredere că azi va fi bine și mâine va fi mai bine ca azi, iar dacă ceva nu va merge, oricum va fi bine, pentru că este el. Pentru că are încredere.

Un bărbat oferă liniște și nebunie. Liniștea de la pieptul lui, fie ea în cele mai proaste zile și nebunia trăită împreună cu el, oricând. Oferă unei femei sentimentul puternic că locul ei este acolo, lângă el. Vezi bine, asta nu costă bani sau putere, costă ceva mai mult. Costă dorința să fii alături și să oferi dragostea ta unei femei. Iar dacă nu este dorință, nu ai nici să oferi. Atunci bărbații critică.

Un bărbat va găsi motive să acuze o femeie, indiferent cât de mult ar ține la ea și indiferent în ce etapă a relației ar fi. Atunci când nu va mai avea ce oferi, va acuza. Atunci va fi gol pe interior sau lipsit de dorință. Atunci cea mai bună modalitate să te eschivezi de la responsabilități e să acuzi, să zici că femeile vor prea mult și prea deodată, că femeile sunt materialiste. Nu zic nu, femei de genul sunt tare multe.

Dar niciodată un bărbat nu trebuie să confunde pofta de bani a unei femei cu pofta de a fi alături de un adevărat bărbat. De un bărbat care va avea curajul să ia decizii și pentru ea. Care va putea avea grijă. Care va oferi mai mult decât timp și sex. Bărbații acuză femeile care sunt cu un nivel mai sus decât ei, care știu ce vor, care au trecut dincolo de statutul unei gospodine și soții iubitoare.

O femeie care își iubește bărbatul va ști să fie și gospodină bună și soție bună. Dar va ști să fie și om de încredere și prieten bun și partener. Pentru că bărbatul ei îi oferă la rândul său încredere, prietenie, bunătate, dragoste și grijă. Asta și face diferența.

Bărbatul care nu are ce să ofere unei femei, mereu va spune că aceasta vrea prea multe. – citat cu autor anonim

De vorbă cu tine.