Bărbatul care cu adevărat vrea să fie cu tine îi pasă, te sună, îți scrie, este prezent

Acolo unde există sinceritate și o dorință puternică de a fi aproape, acolo unde sentimentele venite din inimă îmbrățișează sufletului unui om drag, acolo unde fiecare cuvânt și gest vrea să aducă bucurie și recunoștință, nu există loc pentru indiferență.

Nu trebuie să inventezi scenarii, să cauți răspunsuri în comportamente străine, să trăiești iluzia doar pentru a nu îndepărta pe cineva. Acceptă o realitate simplă, dar atât de importantă: cel care vrea să fie cu tine nu va rămâne egoist și detașat.

Un bărbat conștient de sentimentele pe care le are pentru tine nu are cum să se prefacă, să te mintă pentru a te impresiona într-un anumit fel, să îți impună convingeri străine, să interpreteze lucrurile în favoarea lui. El pur și simplu iubește și trăiește omul.

Dacă te place cu adevărat, se conectează la lumea ta, alege să fie aproape de tine și să țină cont de emoția ta. El caută motive de sinceritate, vrea să aibă grijă de tine, te întreabă des ce faci și cum te simți, îți demonstrează că are intenții bune.

Acea atitudine indiferentă nu mai are loc în lumea lui, acele cuvinte cuceritoare și false nu mai au valoare. Nu vrea să distrugă încrederea ta, nu poate să profite de vulnerabilitățile tale. Este alături de sufletul tău, în orice moment complicat.

El luptă pentru povestea voastră, pentru că știe că are rost, pentru că a înțeles cât de mult contezi pentru el. Găsește de fiecare dată resurse să contribuie la starea ta de bine, să aducă siguranță și liniște între voi, să fie atent și corect.

În felul său de a fi nu găsești egoism și falsitate

Este atât de simplu: dacă îi pasă și vrea să fie cu tine, nu are cum să inventeze scuze ieftine, nu poate să se refugieze în propria lume dacă ai nevoie de el, nu îți reproșează tot felul de lucruri, doar pentru a avea dreptate. Este iubitor și fidel.

Te sună și îți scrie, dacă îi este dor. Îți vorbește, dacă are anumite emoții. Îți răspunde la întrebări, atunci când îl provoci să fie sincer. Vine cu soluții potrivite și caută să îndepărteze orice îndoială, fiind atașat de lumea ta și dorindu-ți binele.

Alege să se conecteze emoțional, de fiecare dată. Te ascultă și vrea să te descopere cu adevărat, te susține și te încurajează să nu renunți atât de ușor, îți înțelege emoția și îți demonstrează că echilibrul dintre voi este mai important decât aventura.

Dacă îi pasă, vine lângă tine și are grijă. Dacă îi pasă, se interesează de viața ta, vrea să știe că ești bine, vrea să stea de vorbă. În fiecare cuvânt și gest găsești dovezi de afecțiune și admirație, găsești motive de încredere și dor.

Bărbatul care vrea să fie cu tine, nu se ascunde după aparențe și nu caută să-ți controleze lumea. Știe cât de importantă este maturitatea sa emoțională, înțelege cât de potrivit este să acționeze demn, să fie asumat, să renunțe la egoism.

E vorba despre comportamentul din fiecare zi, e vorba despre felul în care înțelege lucrurile, e vorba despre cât de mult contezi pentru el. Dacă te vrea aproape, face tot posibilul să te convingă că are rost, totul are rost.

© De Vorbă cu Tine