Bărbatul adevărat există! 10 sfaturi care te vor ajuta să recunoști un bărbat matur

Multe femei cred că nu mai există bărbați adevăraţi. Însă nu este așa. Trebuie să-i recunoști dintre restul bărbaților. Următoarele semne te vor ajuta să nu-ţi pierzi norocul:

1. Un bărbat matur vrea ca femeia lui să fie fericită.

El va face totul pentru a o face fericită. Un bărbat matur va face tot posibilul pentru a se convinge că femeia lui este mulțumită.

2. Un bărbat matur poate avea grijă de sine.

El nu-și caută o mamă. Desigur, oamenii în relații fac multe lucruri unii pentru alții. La urma urmei, grija este o manifestare a iubirii. Însă un bărbat matur nu caută o servitoare, dădacă sau bucătăreasă. El caută o femeie care îi va atinge sufletul, care îl va face să devină mai bun în fiecare zi.

3. Un bărbat matur va continua să se dezvolte.

El se concentrează pe dezvoltarea personală. El crește și învață. Un bărbat matur se concentrează asupra viitorului. El vrea să creeze ceva pentru sine și pentru familia sa.

4. Bărbatul matur nu întrece măsura.

El nu cedează în faţa dependențelor sale. Nu se joacă cu focul. Bărbatul matur nu este dependent de lucruri care-i pot afecta lumea și viața.

5. Bărbatul matur știe să comunice și să-și controleze emoțiile negative.

Desigur, el se poate înfuria. Însă nivelul furiei sale niciodată nu va face femeia să se teamă sau să sufere. Un bărbat matur își poate stăpâni emoțiile. Le poate exprima în mod adecvat.

6. Bărbatul matur este pregătit pentru obligații.

El nu va face femeia să se îndoiască de sentimentele lui. Îi va demonstra prin fapte ce simte. Bărbatul matur nu se teme să vorbească despre viitor.

7. Bărbatul matur este generos.

El oferă cu generozitate timpul și banii săi, fără a face femeia să se simtă datoare.

8. Un bărbat matur are experiență în relații.

În relațiile cu prietenii, familia, care sunt testate de timp. Are experiență în relațiile cu istoria, deci are oameni care îl iubesc. Acesta este un semn al unei persoane mature.

9. Un bărbat matur nu este gelos și nu controlează.

Nu este proprietar. Nu vrea să facă din femeie proprietatea sa. El vrea ca femeia să aibă propria viață și nu are intenția s-o controleze. Un bărbat matur nu caută motive atunci când vorbești cu un alt bărbat.

10. Un bărbat matur rămâne alături de tine în momente dificile.

El nu fuge la primele dificultăți. El este gata să-ţi fie alături, mereu. El înțelege starea ta schimbătoare şi are grijă de tine în orice situație.

Sursa :