Bărbaților le place când femeia se pune pe primul loc într-o relație

Noi femeile, după natura maternă, credem că dacă avem grijă și îi acordăm atenție bărbatului pe care îl iubim, va avea și el grijă de noi în aceeași măsură.

 Și începem să facem acest lucru chiar de la începutul relației, mai ales dacă iubim cu adevărat. Îl credem centrul universului, îi acceptăm toate planurile, îl punem pe primul loc și ne convingem pe noi înșine că el va face la fel. Dar în acest mod îndepărtezi bărbatul de lângă tine. Motivul este evident: bărbatul simte presiune în relație și se opune eforturilor tale de a deveni mai apropiați.

Grija față de sine – iată ce îi atrage cel mai mult pe bărbați la o femeie. Un bărbat niciodată nu este interesat de o femeie care nu are grijă de ea. Poți fi o femeie independă – o mamă grijulie, o femeie de succes, o gospodină pricepută. Dar un bărbat vede atunci când nu ai grijă de sănătatea ta și nu-ți oferi timp ție. Bărbatul observă atunci când viața ta nu este completă. Apoi, simte nevoia de a te ajuta. El va accepta tot ce-i vei oferi, dar mereu va aștepta să-i ceri ajutorul.

Acesta e primul semn de nemulțumire într-o  relație. Atunci când îl pui pe partener pe primul loc, din start tu ești pe locul secund. Dacă nu-ți pasă de tine – respingi omul de lângă tine sau îi reduci sensibilitatea la sentimentele și necesitățile tale. Da, el îți va oferi aceeași atenție pe care i-o dăruiești  tu. Dar va crede că, dacă nu ai grijă de tine, atunci nevoile tale nu sunt atât de importante. Pe parcursul timpului acest lucru te va înfuria.

Bărbatul de lângă tine te va trata așa cum te tratezi tu. Iar cea mai bună metodă de a obține un comportament frumos față de tine este – să-ți acorzi atenție. Când îi oferi celui drag totul, fără a simți că e reciproc, această supărare se adună și ca rezultat vor apărea frustrări. Nu vei fi supărată că el te ignoră. De fapt, vei supărată pe tine, că nu te-ai gândit nici o clipă la propria ta persoană.

 

Cum trebuie să faci acest lucru? 

Trebuie să faci ceea ce-ți oferă plăcere. Poți să mergi la cinema, să gătești, să faci baie cu uleiuri plăcut mirositoare, să citești cartea preferată, să călătorești, să te întâlnești cu prietenii, să-ți petreci timpul liber doar cu tine însăți. Încetează să mai gândești atunci când nu trebuie să faci nimic.

Femeia care își acordă atenție, are o părere bună despre ea și îl face pe bărbat să continuie să o facă fericită. Dacă te vei pune pe primul loc, vei observa cum se schimbă relația în care ești implicată. Vei vedea cum el te va privi altfel. Când omul iubit va înțelege că fericirea ta nu depinde de el, va înceta să simtă presiune asupra lui  și, în mod natural, va deveni mai apropiat și va începe să aibă o atitudine mai bună față de tine.

Sursa :