Bărbații vor să fie prima mare dragoste a unei femei, femeile vor să fie ultima mare dragoste a unui bărbat

Bărbații și femeile iubesc diferit. Cu aceeași intensitate poate, la fel de puternic și din aceleași motive, dar totuși diferit. Un bărbat va considera potrivit să fie primul din viața unei femei iar o femeie va visa că ea e ultima din viața unui bărbat. Așa e felul unui bărbat de a înțelege dragostea și așa e modul unei femei de a iubi. El vrea să fie protector, vrea să dea motive unei femei să iubească cu adevărat. Pentru prima dată. Ea vrea să fie cea care va liniști lumea și nebunia lui. Ea vrea să-i demonstreze că nu e dragostea mai mare decât cea care o trăiești pentru toată viața.

Prima femeie din viața unui bărbat va conta la fel de mult ca și primul bărbat din viața unei femei. Bărbatul va dori să fie primul care cunoaște lumea ei, femeia va dori să fie ultima care există în viața lui. El va iubi frumos și ea va iubi puternic. El va avea grijă de ea pentru prima dată, ea va avea grijă să nu mai fie altă dată, deci altă femeie în viața lui. Asta dacă ambii vor iubi cu adevărat, sincer.

Bărbații sunt cei cuceritori și femeile sunt cele sufletiste. Bărbații vor să demonstreze și femeile vor să păstreze. Bărbații vor să aibă grijă și femeile vor să aibă pentru totdeauna. Dragostea nu are limite, e felul unei femei sau a unui bărbat de a se autodepăși atunci când iubesc. Dintre toate iubirile, pentru o femeie vor conta prima și ultima. Dintre toate femeile, pentru un bărbat va conta prima și ultima. Doar sensul și emoția acestora vor fi diferite.

Bărbații vor să fie prima mare dragoste a unei femei, femeile vor să fie ultima mare dragoste a unui bărbat. Până nu se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt. Atunci el va fi pentru ea și ea va fi pentru el prima și ultima adevărată iubire.