Bărbații s-au confesat: iată 7 motive care-i provoacă să rămână fideli partenerelor pentru toată viața

Cunoaștem nenumărate motive de ce bărbații înșală. Lipsiți de atenția pe care ei o cred că li se cuvine, dornici să experimenteze noi senzații – ei se aruncă în brațele altei femei. Dar ce îi determină pe bărbați să rămână fideli relației în care sunt?

Iată confesiunile mai multor bărbați vis a vis de acest subiect:

1.Educația

Am fost educat în această manieră. Tatăl meu lucra ca și avocat de familie. Încă de mic copil am fost martorul efectului devastator pe care îl poate avea divorțul asupra ambilor soți și a copiilor. De atunci mi-am promis să nu repet scenariul pe care l-am văzut de atâtea ori în alte familii.

2.Iubirea necondiționată a femeii față de partener

Pentru mine, pe lângă intimitatea care se creează între soți,  contează și acceptarea fără rezerve a celuilalt. Soția îmi este alături chiar dacă uneori sunt plictisitor, iritat, straniu sau deprimat. De ce aș vrea să renunț la o peroană care mă iubește fiind atât de imperfect și pe care o iubesc, fiind imperfectă și ea? Probabil dragostea ne face perfecți în felul ei.

 

3.Este prea stresant

Odată ce ai înșelat vei fi nevoit să minți depre asta până la sfârșitul vieții. Mai întâi este frica de a nu fi prins, apoi teama de a nu pierde respectul prietenilor și rudelor. Totul pare o furtună în care te simți prins și din care nu ai cum să ieși.

4.Consecințele pot fi distructive

Dacă ai o amantă la o vârstă mai înaintată poate fi chiar măgulitor faptul că rămâi încă atrăgător pentru genul opus. Însăși atenția devine plăcută și satisfăcătoare. Totuși, dacă fapta va fi deconspirată, atunci ia-ți adio de la o viață liniștită, pentru că vei fi bântuit constant de sentimentul de vină.

5.Dragostea sinceră față de soție

Prefer să direcționez întreg fluxul sentimentelor romantice și a emoțiilor pozitive către femeia pe care am ales-o inițial, pentru că sunt sigur de alegerea făcută. Optez pentru a îmbunătăți o unică relație cu o femeie, decât să am mai multe laterale.

6.Respectul

În primul rând, dacă cândva voi înșela, mă voi simți umilit. Dar nu voi experimenta un sentiment de inferioritate doar în legătură cu mine. Adulterul  va fi o ofesnă adusă și soției, iar asta e de neconceput.

7.Fidelitatea

Fidelitatea există în două forme. Fie doresc alfe femei dar mă abțin în a întreprinde ceva, fie îmi doresc doar soția. Din fericire, eu fac parte din a doua categorie. 

Sursa :