Bărbații nu-și vor permite să joace urât cu femeile care fac aceste lucruri

Ai ajuns în momentul în care ai obosit să investești timp și energie în bărbații care nu sunt potriviți pentru ca în schimb să primești doar suferință, trădare, singurătate. A trebuit să muncești din greu pentru a simți, în sfârșit, în sufletul tău liniște și pace.

Acum nu vei mai permite nimănui să între în viața ta și să distrugă totul. Totuși, nu vrei să renunți deloc la speranța de a găsi adevărata iubire. Visezi să întâlnești un bărbat demn, care să te inspire, să te iubească. Acum, după ce ai trecut prin toate aceste experiențe de viață, nu mai înțelegi cum ar trebui să fie întâlnirea cu bărbatul visurilor tale.

Nu știi cum ar trebui să te comporți pentru a primi iubirea, dar, în același timp, să rămâi cu inima întreagă. Răspunsul este simplu: trebuie doar să îmbini deschiderea interioară cu limitele personale.

1. Evită bărbații care nu se respectă.

Un bărbat care nu se iubește și nu se prețuiește pe sine se va comporta în același fel și cu femeia din viața lui. Găsește un bărbat a cărei stimă de sine este la un nivel decent.

2. Nu accepta un comportament negativ.

Fugi de bărbații care au un comportament negativ. Dacă actualul tău iubit se comportă urât, roagă-l să se oprească. Dacă nu poate sau nu vrea, mergi singură înainte. Meriți să fii tratată cu demnitate.

3. Nu te grăbi spre intimitate.

Intimitatea este un lucru uimitor, totuși dacă vrei să îl găsești pe acel unic bărbat din viața ta, ar fi bine să nu te grăbești. Așteptarea va permite să vă simțiți apropiați emoțional unul de celălalt, ceea ce este o strategie inteligentă.

4. Asigură-te că îi pasă de tine.

Dacă un bărbat te place, vei deveni prioritate în viața lui. El îți va cere să petreceți mai mult timp împreună și astfel vei avea ocazia să-l cunoști mai bine.

5. Devino propriul avocat.

Nu trebuie să îți fie teamă să împărtășești cu el experiențele tale. Dacă este indiferent cu tine, înseamnă în mod clar că nu sunteți făcuți unul pentru altul. Construiește o relație doar cu cineva care își poate evalua comportamentul și îl poate schimba dacă trebuie. Lângă tine trebuie să ai un bărbat care să recunoască atunci când greșește și să te aprecieze. La fel trebuie să faci și tu.

6. Asigură-te că dorește să fii în viața lui.

Dacă te lasă să fii prezentă în toate evenimentele din viața sa, dacă este bucuros să te vadă și acasă, și la birou, cu familia sau cu prietenii săi, atunci este un semn bun. Înseamnă că te prețuiește cu adevărat.

7. Fii atentă la acțiunile lui.

Își respectă promisiunile? Își face timp pentru tine? Te sună când nu sunteți împreună? Un bărbat inteligent, generos și bun va deveni un soț inteligent, grijuliu și bun.

8. Perspectivă comună.

Fii atentă la viața pe care o are, cât de puternică este relația sa cu familia și prietenii? Își îndeplinește și își asumă responsabilitățile? Înainte de a-i permite să fie cu tine, asigură-te că nu este un tip cu probleme.

Sursa :