Bărbații nu părăsesc AȘA femei! Lucruri care o fac pe femeie interesantă și unică în ochii bărbaților

„Găsește femeia care te va face să te simți că trăiești. Ea nu-ți va transforma viața în ideal, dar cu siguranță o vei găsi mai interesantă. Apoi iubește-o, cât de mult poți”.

Cândva am auzit expresia, precum că bărbații nu-și părăsesc femeile pentru altele mai sexy, dar pentru altele mai interesante. Da, este relativ acest moment. Unii bărbații sunt prinși în mrejele unei femei tinere și frumoase. Totuși, femeile interesante au un avantaj.

Bărbații și femeile reflectă calitățile unul altuia. Bărbații iubesc să cucerească și atunci preferă femeile care este ghidată de propriile pasiuni.

Atunci când femeia trăiește așa cum vrea, asta inspiră. E provocator pentru bărbați. Pentru el este interesant să cucerească femeia după aroma autoaprecierii ei.

Dar iată lucrurile care o fac pe o femeie interesantă în ochii bărbaților:

1.Ea are propria părere și nu-i este teamă să o spună în fața tuturor. 

Inteligența feminină atrage bărbații. O femeie deșteaptă este superioară uneia care se limitează la câteva expresii banale. Bărbații se simt provocați să facă față acestei femei.

2.Ea își cunoaște valoarea.

Relația bărbat-femeie nu trebuie să fie bazată pe concurență: cine este mai bun sau mai deștept. Și totuși, ambii trebuie să aibă părerea lor proprie. O femeie trebuie să fie încrezută în ceea ce face și spune.

3. Ea își are propriile interese. 

Bărbații apreciază femeile care își au viața lor, înainte se a se cunoaște. E o dovadă că el îți recunoaște personalitatea și te admiră pentru ceea ce ești.

4. Ea poate accepta, dar și face complimente. 

Cuvintele sunt un instrument pe care femeile îl pot folosi în beneficiul relației.

5. Ea își poartă de grijă. 

Așa femeia își construiește propriul echilibru al vieții, iar asta intrigă și provoacă un bărbat să fie interesat de ea.

 

 

 

 

 

Sursa :