fb

Bărbații își pierd interesul atunci cât o femeie face unul din aceste lucruri

Sunt lucruri care îndepărtează un bărbat și-l fac să-și piardă interesul față de o femeie.

1. Relaţie bazată pe afaceri

Dacă eşti într-o relaţie în care, pe lângă sentimente, mai împărţiţi şi responsabilităţi (bani, copii, casă, afaceri), este necesar să discutaţi pe anumite teme. Sunteţi parteneri de afaceri, însă trebuie să ştii când trebuie să vorbiţi despre business şi când pur şi simplu să vă bucuraţi unul de celălalt.

Este greu să fiu îndrăgostit pasional de o persoană, care întotdeauna vorbeşte despre lucruri mari, serioase şi foarte importante. Găseşte timp pentru veselie şi jocuri, pentru a crea un echilibru în relaţia voastră.

2. Te vede mai mult ca pe o mamă şi mai puţin ca pe o amantă

Sunt unii bărbaţi care au fost învăţaţi că unele femei sunt mame, iar altele sunt amante. Lor le este foarte greu să le vadă pe ambele în aceeaşi fiinţă. Ţine minte: tu nu îi eşti mamă – dar femeia iubită.

3. Eşti faţa veştilor proaste

Cu timpul asta trece. Se întâmplă la nivel de subconştient. Dacă de fiecare dată când îţi vezi partenerul, ai veşti proaste, el începe să te asocieze cu veştile proaste. E corect? Nu, însă este o problemă care poate ucide entuziasmul relaţiei tale. Este greu să împiedici transferul de informaţii neplăcute, însă şi mai important este să iei măsurile necesare pentru nu a deveni un sol al veştilor proaste.

4. El încetează să mai simtă admiraţia ta

Admirațai față de bărbat este importantă pentru a-l atrage pe el. Bărbatul care simte că nu merită admiraţia ta începe treptat să-şi piardă interesul pentru acea relaţie.

5. Un singur cuvânt: incompatibilitate
Odată cu trecerea timpului îţi cunoşti mai bine partenerul. Toate diferenţele dintre voi devin mai vizibile şi, de cele mai multe ori, unul sau celălalt partener lasă mâinile jos şi spune: „Nu mă mai interesează această relaţie”.