Bărbații întotdeauna se întorc!

Bărbații întotdeauna se întorc. Așa e natura lor: obțin dragostea, își pierd interesul, pleacă, apoi se întorc. Se întorc atunci când nu-i mai dorești, atunci când în viața ta e ordine și ai întâlnit o nouă dragoste. Atunci ei sună sau te întâlnesc întâmplător pe stradă și te roagă să vă vedeți. Atunci ai vrea atât de mult să spui Da. Amintirile revin și nu te poți controla.

Cândva el pentru tine a fost tot, singurul om pe care îl iubeai. V-ați despărțit, posibil nu la inițiativa ta, sperând că se va răzgândi. Dar a trecut suficient de mult timp, iar tentative de a opri despărțirea nu sunt. Te cerți, totuși mândria nu-ți permite să scrii prima. În plus, nu ai mai avea cui să scrii: l-ai văzut cu alta. Ei se țineau de mână, păreau fericiți. El o îmbrățișa, exact cum o făcea cândva cu tine. Îți amintești imediat cum era momentul, când el nu voia să te lase să pleci nici pentru un minut.

Totul s-a întâmplat brusc. El te-a cucerit mult timp, iar atunci când ai acceptat să fii cu el, ai fost foarte fericită. Dar într-o zi el ți-a reproșat că relația voastră nu mai este la fel. Firește, te învinovățești pentru asta. Cauți motive, dar nu le găsești.

Îți faci griji. Se întâmplă chiar să-l suni și să taci apoi. El se simte bine și fără tine. Cine știe câte femei au fost după alături de el. În acel moment simți dorința să-i demonstrezi că ești fericită și singură. Ieși cu prietenii, te distrezi, călătorești. Posibil te și căsătorești cu un milionar. Iar noapte îți pare rău că visurile nu au devenit realitate.

Dar vine și timpul când lucrurile proaste se uită. Nu mai vrei să te răzbuni. Te simți bine acolo unde ești. Nu-ți mai aduci aminte multe lucruri. Pur și simplu ai devenit cu adevărat liberă.

Apoi în viața ta apare un bărbat. Nu este frumos și nici milionar. Sau poate va fi invers. Îți zâmbește și-ți face complimente. Te simți bine să le auzi din partea lui. Ești îndrăgostită, de parcă ai trăi din nou acele emoții: primul sărut, prima noapte de dragoste. El vrea să fie alături de tine pentru toată viața. Ai uitat de dragostea din trecut, sau cel puțin ai reușit să păstrezi doar emoții plăcute.

Și brusc apare el. Îți spune că a înțeles ce prostie a făcut. Te vrea înapoi. Seara privești în ochii bărbatului din prezent, care ți-a oferit toată dragostea lui și alături de care ai trece peste toate greutățile. Îl privești și te gândești: să te întâlnești cu celălalt sau nu?

Nu ai nevoie de mult timp. Îți spui hotărâtă că nu are rost. Ești fericită și împarți această fericire cu cel mai bun bărbat. Cât despre celălalt… ai putea să-i fii prieten, deși sună dur. Nu există durere mai mare decât să vezi omul iubit, fericit alături de altcineva. Bărbații întotdeauna se întorc, dar nu merită să riști a doua oară. Închizi ochii și fericită îmbrățișezi omul de alături, spunându-ți că vei trăi alături de el până la sfârșitul vieții și că-l iubești atât de mult.

Sursa :