Bărbații cred că femeile iubesc frumoși sau eroi. Nu, femeile iubesc pe cei care au grijă de ele

Atunci când o femeie trece de senzația fluturilor din stomac și vede dragostea drept un sentiment responsabil și care se confirmă în timp, abia atunci ea poate iubi cu adevărat, fără a lua pasiunea și dorințele drept dragoste. Atunci când o femeie consideră un bărbat ca bărbat datorită atitudinii lui și faptelor sale, abia atunci ea va ține la el fără a se folosi de banii sau de timpul lui. Femeile se îndrăgostesc de mulți bărbați, de farmecul sau bogăția lor, dar vor iubi doar pe cei cu adevărat corecți. Vor oferi dragostea lor celui care va avea grijă de ele.

Pentru că în cazul unui bărbat să ai grijă de o femeie înseamnă mai mult decât să cucerești sau să impresionezi. Pentru că grija unui bărbat vine din dragoste iar dragostea poate schimba totul. Relațiile de lungă durată vor avea mereu o femeie înțeleaptă și un bărbat grijuliu. Când ea va înțelege, el va oferi. Când el va susține, ea va fi fericită. Lucrurile merg de la sine când dragostea e la bază. O femeie știe asta, mai ales o femeie care a trăit suficiente experiențe și a cunoscut destui bărbați. Ea nu va mai alerga după frumoși și puternici. După aventuri și povești. Ea nu se va oferi oricui și va prefera un bărbat responsabil decât unul pasional. Alegerea ei va fi cea mai corectă, pentru că corectă va fi și ea.

Bărbații cred că femeile aleg frumoși sau eroi. Mai des o cred cei slabi de inimă sau depășiți de sentimente. Femeia simte ea ce simte și tot rațional alege. Alege fapte. Alege dovezi de dragoste. Alege bărbați de încredere, care ar putea-o asigura cel puțin cu un viitor bun. Poate cu griji, poate cu probleme pe alocuri, dar bun. Pentru că bărbatul de alături va fi bun. Va ști ce, cum și când să facă ca lucrurile să meargă spre bine. Femeile s-au plictisit de bărbați care se cred discriminați de soartă și de dragoste. Ele vor să fie dominate, ele vor să asculte de cineva, să știe că pot să aibă încredere oarbă în cineva. Chiar dacă vor iubi la fel, vor construi împreună și vor fi fericiți cu aceeași intensitate. Să construiești contează, dar contează și să trăiești sentimentul că cel alături de care construiești va avea grijă de tine și că tu ca femeie îl vei iubi indiferent de orice.

Bărbații cred că femeile iubesc frumoși sau eroi. Nu, femeile iubesc pe cei care au grijă de ele. – citat cu autor anonim