Bărbații bumerang: 3 motive pentru care foștii se întorc

Toate relațiile sunt construite pe baza unui comun acord, bazat pe emoții, finanțe, intimitate sau o combinație din toate cele trei lucruri menționate.

Atunci când termenii acestui acord nu mai sunt respectați, aceasta duce la stagnare sau ruptură în relație. Deși există multe excepții posibile, majoritatea relațiilor noi suferă de neconformitate. În plus, despărțirea este inițiată, de obicei, de o femeie.

Dacă acest lucru se întâmplă în primele etape ale relației, motivele dezacordului pot fi într-adevăr copleșitoare. Deci, dacă o femeie are o stimă de sine destul de mare, lucrurile precum trădarea, sentimentele de indiferență din partea persoanei iubite nu vor fi iertate.

Prin urmare, relație este brusc întreruptă, iar bărbatul este îndepărtat. De ce totuși, după o perioadă de timp, unii bărbați continuă să încerce să ia din nou legătura cu femeia care l-a abandonat? Bărbații învață din greșelile lor, doar că la unii durează mai mult acest proces decât crede femeia. Uneori, ei se întorc pentru a doua șansă. Iată câteva răspunsuri de ce totuși bărbații se întorc după ce au fost părăsiți:

1. Vrea să înceapă o relație de la zero.

În relațiile romantice, unii bărbați învață din propria experiență și, în acest sens, cel mai bun ajutor pentru ei sunt propriile greșeli. După ce greșesc, ei încearcă să-și schimbe comportamentul, obiceiurile și să se pregătească pentru o nouă relație.

Dacă a greșit, dar încă mai simte că între el și fosta există careva sentimente, poate căuta o cale de întoarcere. Trebuie de remarcat faptul că dinamica acestor relații va rămâne aceeași în continuare. O astfel de relație rar când are succes.

2. Intimitatea dintre voi a fost minunată.

Ce bărbat ar putea refuza o relație intimă perfectă? Dacă s-a simțit bine cu fosta iubită, atunci acesta poate fi un motiv bun pentru a se întoarce. Dar oare femeia este capabilă să facă diferența între intimitatea fizică și aspectele emoționale care lipsesc?

3. Este din nou singur.

Bărbații care rămân singuri tind să încerce să se unească din nou cu fosta iubită. Motivele pot fi foarte diferite, dar în mare parte toate se bazează pe motivele enumerate mai sus. Cu un simplu apel telefonic sau mesaj, bărbatul cercetează terenul și testează femeia la o posibilă reacție pozitivă.

În timp ce unele dintre aceste relații pot avea succes, unele schimbări întotdeauna sunt esențiale. Deci, până când ambii parteneri nu fac o schimbare la ei înșiși, relația remodelată riscă să meargă pe același drum distructiv ca și data trecută.

Sursa :