Bărbații adevărați se bat în două cazuri. Pentru pământ și pentru femeia lor. În restul cazurilor se bat fraierii

Ce fac bărbații când vor să cucerească o femeie? Luptă. Ce fac bărbații când vor să cucerească pământ? Luptă. Ce fac bărbații când li se propune să cucerească fete înfumurate sau spații goale? Cedează locul fraierilor. Celor care primesc plăcere din a fi trădați sau a pierde timpul. Celor care nu le-a fost suficientă o lecție. Celor care nu înțeleg realitatea vieții. Iar în viață sau lupți pentru că merită, sau lupți pentru că meriți.

Bărbații au spiritul de vânător în sânge. Mereu caută partida cea mai bună, cea mai potrivită. Iar când o găsesc, luptă pentru ea. Cuceresc. Fraierii în acest timp agață și de cele mai multe ori pe cine nu trebuie. Apoi se ard. Un bărbat vrea să știe pentru ce are cea mai frumoasă femeie alături. Pentru că a primit-o în “dar”? Sau pentru că a luptat alături de alți bărbați să o aibă alături și în final el a învins. Partea doua, pe lângă ea, îl aduce și pe el alături. Împlinit și gata să o păstreze. Atlfel vine plictiseala și indiferența. Altfel un fraier o poate lua de lângă el.

Un bărbat vrea să ofere totul femeii lui și atunci cu atât mai mult caută să se asigure că ea e unica. Un bărbat știe în primul rând pe cine vrea alături. Iar când găsește, nu lasă. Nu pierde niciodată din prima. Luptă. Pentru că vrea alături o femeie care știe pentru ce a fost cucerită. Care va aprecia asta. Bărbații dintotdeauna au luptat pentru ceea ce au prețuit cu adevărat. Și ei au prețuit pământul, pentru care își pierdeau des viața și femeia, pentru care își pierdeau des capul. De grijă, nu de emoție. Restul luptau pentru nimicuri, pentru lucruri inutile, pentru interese prostești. De asta erau fraieri. Și mai sunt.

Bărbații adevărați se bat în două cazuri. Pentru pământ și pentru femeia lor. În restul cazurilor se bat fraierii.