Băiatul neserios sau bărbatul adevărat? Află cine este alături de tine!

Băiatul e nerăbdător. Dacă el își dorește să te vadă acum, va insista până la infinit asupra acestui lucru. Iar dacă nu va primi ce-și dorește, se va supăra.

Pentru un bărbat, nu este o problemă să aștepte. El are viața lui personală și multe treburi de rezolvat, de aceea nu se va supăra dacă-i vei spune că nu vă veți vedea până în weekend.

Băiatul e foarte dependent de alți oameni. Poate la prima vedere acest lucru nu e prea evident, dar crede-mă, el nu poate mai nimic nimic fără acordul părinților săi.

Bărbatul, în schimb, e stăpân pe propria sa viață. El are un job și e în capabil să-și achite toate necesitățile de unul singur.

Băiatul vrea o iubită. Lui nu-i pasă de felul ei de a fi. Ar fi perfect dacă ar fi drăguță și ar vrea să iasă cu el. Nu are nevoie de nimic mai mult.

Bărbatul își dorește o parteneră. El știe diferența dintre o simplă comunicare și o relație serioasă. El își dorește o femeie față de care ar simți un atașament afectiv puternic.

Băiatul nu plănuiește nimic din timp. El are doar planuri de moment. Ori de câte ori pregătești ceva pentru weekend, el este foarte distant și indiferent.

Bărbatul eate întotdeauna pregătit. El are planuri clare pentru viitorul apropiat, dar și scopuri de lungă durată. El întotdeauna se angajează să-și respecte promisiunile pe care le face și niciodată nu dezamăgește pe nimeni, în acest sens.

Băiatul va flirta cu toate domnișoarele pe care le vede. Lui îi place atenția.

Bărbatului îi pasă doar de partenera lui.

Băiatul va evita la maxim conversațiile incomode.

Bărbatul va iniția singur dialoguri importante. El va vorbi deschis și clar despre problemele din relație, pentru că își dă seama cât de importantă e comunicarea.

Băiatul crede că bărbatul trebuie să domine orice relație.

Bărbatul e inteligent. El știe că femeia și opinia ei contează la fel de mult ca și a lui. El pledează pentru o relație echilibrată.

Băiatul se plânge necontenit pe fosta lui iubită și pe faptul că ea a ruinat o relație frumoasă.

Bărbatul nu spune prea multe detalii despre fostele lui. Chiar dacă o face uneori, pune accent pe vina ambilor parteneri în ceea ce privește sfârșitul relației.

Băiatul va citi aceste lucruri și va căuta imediat argumente în favoarea lui. 

Bărbatul nu va spune nimic. El știe cum trebuie să se comporte cu femeia iubită.

Sursa :