Atunci când vrei atât de mult să-i scrii, dar știi că nu trebuie să faci asta

Nu îi mai scrie. Pentru că este doar un plasture temporar peste rana sufletului tău, iar ceea ce cauți tu e mult mai mult.

Nu îi mai scrie, chiar dacă este oră târzie și te gândești că el se simte complet singur. Chiar dacă și tu te simți singură și nu mai ai brațul lui în jurul tău.

Nu îi mai scrie, chiar dacă gândurile tale curg prin capul tău și cu fiecare clipă care trece ești tot mai convinsă că astăzi este ziua în care să îi spui cât de dor ți-a fost. Sau cât ești de tristă fără el. Sau că îl urăști pentru că viața ta întreagă este tristă.

Nu îi mai scrie, chiar dacă acest gând îți vine de câteva ori pe zi. Rezistă ispitei și trăiește viața cu încredere în sine.

Pot fi multe motive de ce ai vrea să îi scrii. Este normal să te simți singură, tristă, confuză, pierdută și înstrăinată. Dar ești adultă, trebuie să te pregătești pentru a face față tuturor emoțiilor care te vor ridica de jos până sus, apoi iar te vor coborâ. Dacă îi vei scrie, nu te vei vindeca niciodată de golul din interiorul tău care te chinuie.

Acest mesaj doar îți va aduce numai liniște și împăcare temporară. Nu mai fi atât de naivă și nu căuta iubirea acolo unde nu e. Posibil, trimițându-i acest mesaj, să simți fiorii de emoții așteptând un răspuns.

Dar aceste sentimente vor dispărea foarte repede. Pentru că nu el este persoana cu care ești destinat să fii. Este în regulă să vrei să-i scrii, dar nu o face. Aceste lucru doar va crește suferința inimii tale.

Nu lăsa tristețea, goliciunea din sufletul tău să te domine. Lipsa de iubire din partea lui nu va renaște dacă îi vei scrie mesaje. Oricât de tare nu ai suferi, nu te lăsa să cazi. Ridică-te și mergi înainte.

Fă față tuturor încercărilor, durerilor sufletești, emoțiilor care te copleșesc zi de zi când ești fără el. Ai încredere în tine. Ai încredere în destinul tău, în sentimentele tale, în trăirile tale. Meriți mai mult decât aceste suferințe inutile zi de zi. Fii puternică și nu ceda.

Sursa :