Atunci când vine timpul și soarta îți trimite acel bărbat special, omul tău

Soarta ne trimite oameni diferiți. Ne străduim să găsim fericirea cu fiecare dintre ei, dar suntem dezamăgiți și nu înțelegem ce nu a fost bine, de ce circumstanțele s-au creat astfel. Timpul trece și uneori avem nevoie de mai mult timp ca să ne dăm seama de un lucru.

Această lecție trimisă de soartă trebuie să o învățăm. E nevoie de timp până să înțelegem că e doar o încercare a sorții, că trebuie să ne învățăm lecția, că ea oricum se va întâmpla. Ceva important va apărea în viața noastră și cineva ne va fi trimis anume nouă, anume la momentul potrivit.

Viața noastră, ca femei, devine înfloritoare atunci când în ea apare bărbatul cel așteptat. Toate femeile libere vor să-și cunoască bărbatul. Cel cu care totul va fi diferit, cel alături de care ele să se simtă împlinite. Când acest lucru se va întâmpla, noi credem că vom simți acest lucru.

Dar vestea tristă este că acea emoție o putem trăi când apare bărbatul care se folosește de noi. După un asemenea semn, noi vom înțelege că nu el este bărbatul potrivit. Cum să înțelegem că în viața noastră a apărut anume acel bărbat, care să ne facă să ne simțim fericite și împlinite? Indiferent ce bărbați vin în viața noastră, aceștia nu sunt întâmplători, ei vin cu scopuri foarte clare și diferite.

Bărbatul – profesor

Acest tip de bărbați vin să ne învețe ceva și să rămână în viața noastră exact până la sfârșitul lecției. Ei pot fi oricum: buni, răi, căsătoriți, aiuriți, pot umili, pot trece limitele sau pot provoca milă. Ei sunt cei care ne vor învăța calitățile feminine, stima de sine, încrederea, apărarea limitelor, construirea corectă a unei relații.

Poate fi un singur om sau pot fi mai mulți cu aceeași lecție. Dacă suntem femei încăpățânate, un astfel de bărbat ne este dat ca soț sau pentru o perioadă lungă de timp. De îndată ce trece lecția necesară, acest bărbat iese din viața noastră. Acum ar trebui să apară un bărbat care să rămână alături de noi pentru o viață.

Datornicii karmici

Unii bărbați vin în viața noastră doar pentru că au o datorie karmică față de noi. Într-o astfel de relație, fie el oferă mult pentru că este dator, fie implică multe sentimente și trăiri, experiențe și chiar bani, dar noi s-ar putea să nu simțim pentru acest bărbat nici căldură, nici tandrețe, nici dragoste.

Oamenii sunt ținuți împreună pentru ca, în sfârșit, să-și permită să plece. Imediat ce schimbul de energie a avut loc, totul revine la normal. Noi, femeile, deseori legăm relații imature cu bărbații pentru că nu suntem de acord să învățăm lecții și să așteptăm un moment potrivit în viața noastră.

Atunci fie suntem de acord cu orice bărbat, fie trăim în iluzii. Este important să înțelegem că un bărbat demn va veni atunci cînd noi vom trece prin experiențe, fie prin bună educație. Relațiile cu un bărbat pentru toată viața pot fi și ele neînțelese și complicate.

Dar există mai mulți factori prin care să putem înțelege că de acest bărbat este cu adevărat nevoie în viața noastră și că o relație cu el ne va aduce o stare de bine. Acest lucru nu înseamnă că aceasta va fi o relație pentru toată viața, dar arată că acest bărbat nu e doar un simplu vizitator în viața noastră.

Cum să înțelegem că este bărbatul nostru?

Femeile de succes, care deja locuiesc cu bărbați demni, spun că nu a existat nici un semn care să le spună că „el este alesul”. Nu a fost nici măcar o pasiune nebună. A fost o relație treptată, fără grabă și fără nebunia arătată în filme. Există un semnal prin care devine clar dacă avem sau nu nevoie de acest om.

Este vorba despre siguranță. Alături de acest bărbat noi ne simțim în siguranță. Acesta este fundamentul și fără el nu merită să mergem mai departe. Alături de el ne vom simți protejate, vom ști dacă ne supără sau nu ceva anume, chiar dacă el nu arată ca în filme, ca în pozele din reviste sau chiar dacă aparține unei profesii periculoase.

Atunci când vom fi alături de bărbatul nostru, nu ne va mai păsa de nimic. Nu ne vom mai gândi la siguranță, pentru că el va avea grijă de toate. Acest lucru este stabilit de instinctele noastre feminine. Căutăm un bărbat puternic care să ne protejeze pe noi, pe copiii noștri.

Siguranța. Mulți bărbați se simt jigniți atunci când femeile sunt interesate doar de banii lor, doar de poziția lor în societate. Dar în asta nu este nimic condamnabil, ci e doar o supracompensare psihologică obișnuită. O femeie caută siguranță, iar din moment ce nu se poate baza pe un bărbat, cel puțin caută refugiul în bani. Banii sunt o forță care o pot proteja.

Când există sentimentul de siguranță

Atunci o femeie se poate relaxa, iar atunci când se relaxează, ea dezvăluie cele mai bune calități ale ei: feminitatea, zâmbetul dulce, bucuria, înflăcărarea. Acest bărbat va scoate în noi, femeile, toate calitățile noastre cele mai bune. Atunci când omul potrivit este în viața noastră, începem să avem grijă de noi.

Calitățile naturale feminine încep să trezească în noi dorința de a fi mai frumoase, mai bune, mai blânde. Dacă într-o relație cu un bărbat pierdem această dorință, este un semn alarmant care duce la distrugerea unei relații. Acest bărbat nu trezește în noi stările necesare.

Rănile noastre se vor vindeca

Dacă un bărbat este al nostru, atunci el va putea să rescrie matricea energetică a trecutului nostru, umplând spațiul interior cu energia sa. Și atunci ni se va părea că înainte de el nu a mai existat nimeni. Că nu a mai contat nimeni. Dependențele noastre vor fi tratate cu dragoste și cu acceptare.

Atât dragostea unei femei, cât și dragostea unui bărbat sunt capabile de multe. În plus, apare puterea de transformare interioară. Aceasta începe cu procesele de iertare și eliberare de sine. Acum nu mai este nevoie să purtăm acest număr de insulte, pentru că nu mai avem nevoie de această povară. Acum putem umple starea noastră interioară cu recunoștință și căldură.

Începem să iubim mai mult

Atunci când un bărbat este gata să se dăruiască nouă, femeilor, să ne iubească, să investească în noi, noi vom începe să ne vedem cu alți ochi. Vom vedea cât de valoroase, de importante și iubite suntem. Ne vom deschide într-o nouă lumină.