Atunci când vei întâlni omul care te va iubi, îl vei întâlni pe vechiul TU

Atunci când vei întâlni omul care te va iubi, îl vei întâlni pe vechiul TU. Îl vei întâlni pe vechiul TU, pe care aproape că nici nu-l mai ții minte… și pe care nu-l vei recunoaște nici în pozele din copilărie. Nici prietenii nu-și mai aduc aminte de EL. La începutul întâlnirilor vei descoperi puține asemănări, apoi scânteia din ochii lui și zâmbetul îți va părea ceva familiar și cunoscut.

În aceste momente te-ai putea simți pierdut, pentru că mintea ta își amintește câte ceva și nu înțelegi anume ce. Ceva uitat… vag, dar familiar. Lucrurile sceptice îți vor trezi dorul cu care ai fost obișnuit de-a lungul anilor. Va trezi nostalgia, care trăiește inexplicabil în interior, pentru că n-ar fi nici un motiv pentru această tristețe. Totul e ca la toți și chiar mai bine. Dar, dorul  încă face parte din tine. Într-o zi va izbucni, distrugându-ți toate reproșurile și concluziile, făcându-și drum spre creier, va bloca toate celelalte existente. Și apoi uimit, pierdut și strivit de forța cerințelor îți vei aminti care e acel dor. Și din acel moment nu vei mai putea uita… nu vei putea să înăbuși vocea care-ți va răsuna în minte. Nu vei putea să-i reziști, pentru că în tine se va trezi Iubirea.

Pe parcurs îl vei cunoaște pe vechiul TU, cu calitățile și imperfecțiunele sale, cu toată puterea și durerile pe care le are. Vei vedea cât de frumos ești și vei afla cât de adânci îți sunt rănile. Pur și simplu vei întâlni omul care te va iubi așa cum ești tu și totodată va dori să fii mereu tu însuți. Vei întâlni pe cineva care te va iubi mult, atât de mult.