Atunci când un bărbat iubește cu adevărat, femeia simte

Iubirea este un sentiment profund pe care puțini îl simt.

De multe ori este confundată cu deprinderea, atașamentul, egoismul, frica de a sta în singurătate. Sunt oameni care se implică într-o relație doar ca să-și umple golul rămas după o dragoste eșuată.

Alții caută pe cineva, dar mereu îl compară cu trecutul. Timpul trece, iar ei nu-și găsesc omul lor. De ce? Pentru că nu vor să iubească, doresc doar să-și trateze interiorul plin cu frustrări și regrete.

Când un bărbat iubește cu adevărat, acesta se implică în relație cu o dorință enormă .

Flori și complimente majoritatea bărbaților pot să dăruiască. Însă puțini sunt alături de femeia căreia i-a zis că o iubește. Cel care iubește nu găsește doar reproșuri atunci când relația este condusă de rutină și certuri. Dimpotrivă, caută soluții, își ascultă partenera, iartă, este înțelegător și nu cedează ușor.

Atunci când ești iubită nu cerșești dragostea.

Nu percepi iubirea ca pe o durere. Nu faci sacrificii și nu renunți la tine, la visuri și dorințe. Iubirea nu vrea să te schimbe, ci îți dă aripi să evoluezi, să devii varianta ta cea mai bună, să renunți la limitele construite de tine și să fii deschisă provocărilor.

Bărbatul care iubește cu adevărat te ține de mână, chiar și atunci când tu ești gata să renunți.

Iubirea se simte.

Bărbatul care iubește acționează și întreține relația cu fapte care demonstrează sentimentele pe care le are. O femeie iubită se simte în siguranță alături de bărbatul ei. Sunt relații care se sfârșesc foarte repede, chiar dacă partenerii păreau a fi un cuplu fericit.

Motive sunt multe, dar printre ele se enumeră și nesiguranța în bărbatul de alături. Cât de puternică ar fi o femeie, lângă al ei bărbat vrea să fie slabă, vrea să se simtă protejată și iubită.

Cu drag, Mary!