Atunci când îți permiți ceea ce meriți, atragi lucrurile de care ai nevoie

Uneori uităm despre faptul că noi suntem ci mai importanți oameni în viața noastră. Capacitatea de a spune nu atunci când ceva nu ne place nu te face un egoist. Trebuie să începi să te apreciezi!

Se întâmplă să nu ținem cont de un lucru important ca autoaprecierea. Sigur știi ce este important pentru cei dragi ție, ce necesități și dorințe au. Acum gândește-te ce este cel mai important pentru tine. Uneori este dificil, mai ales că preferi să gândești: „dacă altora le este bine, înseamnă că și eu sunt bine”.

Să oferi din feicirea ta altora este binevenit, dar în același timp nu trebuie să uiți că și tu meriți ceva. Să primești plăcere de la timpul și spațiul tău înseamnă să te respecți și să te apreciezi la justa valoare.

Deseori, forțați de rutină și de lucruri lipsite de importanță, ne simțim astfel: 

Avem impresia că am căzut în capcană. Avemun serviciu, obligațiuni, sarcini, o groază de lucruri de făcut acasă.

În fiecare zi cei din jurul nostru au aceleași așteptări: că ne vom implica la fel de mult și că starea noastră fizică și emoțională nu se va schimba.

Mulți nu înțeleg că în așa ritm nu ai timp și pentru tine. Ei sunt siguri că ești fericită așa cum ești.

Atunci când vine noapte îți pare rău că nu ai găsit timp și pentru tine. Închizi ochii de oboseală și nu mai vrei nimic.

Nervozitatea, oboseala încep să-și spună cuvântul.

În acest context, iată ce strategie poți să aplici: 

Acum tu ești eroul principal!

Când îți permiți ceea ce meriți, atragi lucrurile de care ai nevoie cu adevărat. Gândește-te la această frază mereu. Mulți cred că autoaprecierea este o dovadă de egoism. Cât de poate de neadevărat.

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi este că merităm să fim fericiți. Dacă în viața ta există stresul și neliniștea că ajuți pe toată lumea în afară de tine, te vei îmbolnăvi până la urmă.

Să-ți permiți ceea ce meriți presupune să faci următoarele lucruri: 

În timpul zilei trebuie să-ți acorzi cel puțin două ore. În acest timp fă exact lucrurile care te fac fericită, care te dezvoltă, care te motivează.

Învață să spui NU. Spune cu voce tare părerea ta. Dacă nu vrei să faci ceva, pur și simplu vorbește despre asta.

Primește plăcere de la ceea ce meriți cu adevărat și fii liberă. 

Atunci lucrurile în jurul tău se vor schimba. Pentru că te vei cunoaște mai vine, pentru că te vei aprecia, pentru că vei înțelege ce meriți cu adevărat.

Dacă alții nu înțeleg ce meriți, arată-le. Poți săte iubești și să te dezvolți.

Începe de acum să te apreciezi mai mult. Relaxează-te, practică sportul preferat, comunică mai mult, fă ceea ce-ți place și ține minte: tu joci cel mai important rol al vieții tale. Tu ești eroul principal!

Sursa :