Atunci când întâlneşti omul potrivit, după ce ai încetat să mai crezi în dragoste

Prima întâlnire cu el nu va produce o puternică impresie asupra ta. Vei crede că nu se deosebeşte cu absolut nimic de ceilalţi bărbaţi, pe care i-ai întâlnit mai înainte.

Îţi va părea că, din nou, totul în viaţa ta se mişcă într-un cerc vicios. Nu merge vorba despre faptul că el a făcut ceva, ce te-a făcut pe tine să ridici ziduri împrejurul inimii tale. Nici nu ai observat la el careva semne de avertizare, care ți-ar fi transmis anumite mesaje negative. Nu e vorba nici despre instinctul tău care strigă să fugi de el. 

Dimpotrivă, el te tratează cu tandreţe, sinceritate.

Îţi spune cele mai tainice gânduri ale lui şi vrea să împărtăşească cu tine toate aspectele vieţii sale. El te alege şi îţi arată prin fapte şi îţi spune prin cuvinte toată dragostea sa. Îți spune că te va iubi doar pe tine şi mai mult pe nimeni altcineva. El te tratează aşa cum ți-ai dorit dintotdeauna, dar niciodată nu ai mai primit o asemenea atitudine. 

La început, vei fi sceptică faţă de el. Vei considera că tot ceea ce aveţi împreună, nu va dura mult timp. Te vei simţi vinovată pentru faptul că îţi vin astfel de gânduri în cap şi vei începe să crezi că poate nici nu meriţi o asemenea dragoste.

Îţi vei regândi fiecare pas şi fiecare cuvânt pe care îl faci. Vei gândi sumbru… Cum să nu te mulţumească asta, când, de fapt, e tot ce ai visat dintotdeauna? Cum să nu te sensibilizeze faptul că el îţi demonstrează tot devotamentul său? Cum să nu-l iubeşti, chiar dacă ai jurat cândva că iubirea nu mai este pentru tine? 

Când întâlneşti persoana potrivită după o relaţie toxică prin care ai trecut, fericirea îţi pare ceva suprarealist, imposibilă. Când întâlneşti iubirea după toţi acei bărbaţi cu care nu a mers, înţelegi cât de frumoasă şi de uşoară poate fi o relaţie. Când întâlneşti jumătatea sufletului după toate eşecurile suferite, simţi că totul merge aşa cum trebuie. Când întâlnești bărbatul tău după toţi cei care te-au făcut să suferi, îţi vine în suflet o eternitate la care nici nu ai îndrăznit să speri până acum. 

Nu te îngrijora că nu ai simţit iubirea până acum.

Nu îţi face griji pentru ceea ce nu s-a întâmplat. Nu te grăbi să te implici într-o relaţie atunci când nu eşti pregătită. Relaţia potrivită te aşteaptă la timpul său.

Înainte de a-ţi asuma o relaţie, fii sigură că anume asta vrei. Fii sigură în deciziile tale şi crede că totul va fi aşa cum ai visat. Niciodată nu înceta să crezi că meriţi iubirea. Pentru că, după tot ce ai trăit, acum este şi rândul tău să fii iubită aşa cum îţi doreşti.

E rândul tău să primeşti dragostea pe care ai aşteptat-o atât de mult!

Sursa :