fb

Atunci când ignori o femeie, o înveți să trăiască fără tine

Niciodată nu ignora o femeie. Mai ales dacă îţi pasă de ea şi dacă îţi este cu adevărat dragă. Nu contează cât de tare are nevoie de tine. Nu contează cât de mult are ea nevoie să nu o ignori. Nu contează dacă vă întâlniţi de doar câteva luni sau de câţiva ani.

Trebuie să depui tot efortul pentru ca femeia ta să simtă că îţi pasă și este foarte importantă pentru tine. Sunt foarte multe cupluri în care partenerul îşi ignoră în mod deschis iubita, considerând că totul este în regulă. Atunci când ieşiţi undeva împreună, lasă totul la o parte şi acordă-i toată atenţia ta. Ce este mai important şi necesar decât faptul că cea mai frumoasă femeie stă în faţa ta?

Poate că ea la început se va preface că totul este normal şi nu se va simţi rănită sau jignită, dar toate acestea nu vor dura mult. Doar până la un anumit moment. Într-o zi îţi va reproşa tot ce o supără şi ce o doare. Apoi va începe şi ea să te ignore, să nu îi pese…

Iar la exterior va rămâne calmă şi plăcută, chiar dacă în suflet îşi doreşte cu adevărat atenţia ta. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, înseamnă că ea deja a renunţat să mai cerşească timpul şi atenţia ta. Nu-i va mai păsa. Iar acest lucru este cel mai rău. Atunci când tu ignori persoana iubită şi faci asta în mod involuntar, îi arăţi că nu îţi pasă.

Când nu îi răspunzi la mesaje, la început ea se va întrista, apoi va înţelege că nu are rost să piardă timpul. Atunci tu nu ai avut nevoie de mesajele ei, acum ea nu are nevoie de ele.

Ignoranţa din partea ta i se imprimă pe suflet şi, cu timpul, nu îi va mai fi atât de dureros. Va învăţa să se descurce şi fără tine şi îi va reuşi foarte bine acest lucru. În societatea noastră s-a dezvoltat o idee falsă că soţia trebuie să se afle undeva acolo, în spate, pe planul doi. Dar nu este aşa.

Pentru că ea va obosi de atitudinea din partea ta şi va găsi pe altcineva mai bun decât tine. Pe cineva pentru care ea va fi interesantă şi care nu o va ignora. Nicio femeie din lume nu îşi doreşte să nu se mai simtă dorită și apreciată, mai ales de persoana iubită.

De aceea, dacă vrei să ai o relaţie frumoasă, acordă-i atenţie femeii iubite şi o vei face cea mai fericită. Ea este cea mai specială. Ea este doar a ta. Fă-i surprize frumoase. Îmbrăţişeaz-o şi spune-i cât de mult o iubeşti! Iar ea va fi cea mai fericită alături de tine şi îţi va face viaţa cât mai frumoasă.