Atunci când ești important pentru cineva: textul emoționant și plin de adevăr al lui Jeff Foster

Dragostea nu întotdeauna se simte în siguranță, pentru că dragostea – este un potențial sincer și o prezență sinceră.

În cazul prezenței sincere fiecare emoție se primește cu bucurie, indiferent cum ar fi ea: caldă, dureroasă, incomodă sau dură.

De aia, atunci când ești important pentru cineva și-ți permiți să contactezi cu acel cineva, iar tu nu ești condus de frică, inima ta nu va avea altă alegere decât să se umple cu dragoste.

Fiind într-o relație, nu vei putea să controlezi rezultatele, de aia ego-ul nu poate iubi.

Fiind în siguranță sau în pericol. În fericire sau în tristețe. În confort sau incertitudine. Fiindu-ți frică sau depășind frica. Există atât de multă putere de viață, care încearcă să te inspire și tu ești gata să o accepți. Ești plin de viață, ești ca o femeie însărcinată – porți în tine această stare.

Vezi, te-au mințit despre dragoste: ei spuneau că ea înseamnă bine, cald, fericire. Ei au spus că dragostea este ceea ce ți se oferă, că trebuie să o meriți.

Ei au spus că dragostea înseamnă fluturi, lumină, îngeri. Dar în realitate dragostea mereu ai fost tu: gol, viu.

Distrus, întreg, fragil, plin de neîncredere, dar adevărat. Ești adevărat, inspirând cosmos, expirând teama și întunericul, tristețea și fericirea omului. Ești adevărat, când nu știi ce naibii faci și cum încă mai ești în viață.

Bine. Respiră. Dragostea nu înseamnă mereu câștig, dar și pierdere. Cei pe care îi iubim mor și cei apropiați dispar, numai nu dragostea. Ea pur și simplu te face să te ridică, să faci ceva, apoi iar să cazi, apoi să te uimești cum de te ridici din nou.

Dragostea te deschide și îți închide totul, te frânge și te face să te resemnezi, râde asupra fanteziilor tale copilărești.

Dar totul e firesc și totul e pentru tine. Vei trece un cerc întreg până vei reveni la tine. Mereu ai căutat inima ta și toate reflecțiile ei.

Dragostea este aici. Dragostea este mereu. Undeva între euforie și întuneric ea te găsește. Atunci vei fi în siguranță.

Atunci plângi, râzi, chiar daci vei fi speriat, chiar dacă vei dori să vomiți – niciodată nu vei fi părăsit de Inimă.

Sursa :