Atunci când ești alături de omul potrivit nu ai nevoie de altcineva

Risc să presupun că atunci când cineva este în căutarea unei persoane, este condus în această căutare de către propria intuiție, de spirit, care știe cu siguranță că ceea ce există în prezent nu e adevărat. Acest sentiment îl poți trăi atunci când cunoști un om și e frumos, blând, dar mereu ai senzația că undeva există unul mai bun. Te poți împiedica de această emoție chiar și atunci când ești într-o relație. Ai pe cineva lângă tine, dar mereu ești în căutărea altcuiva.

Se poate întâmpla să cauți pe altcineva chiar și atunci când ești căsătorit. Poate dorești o schimbare, nu trăiești emoțiile sau dorești pe cineva doar pentru relații de ocazie. Toate aceste frustrări apar atunci când nu ești împlinit. Eschivarea de la probleme și căutarea altor oameni s-a transformat într-o plăcereși apoi într-un obicei de prost gust.

Atunci când ești mereu ești în căutarea cuiva pe care să-l iubești și să te iubească, înseamnă că ești indecisă și nu te vezi alături de omul care te iubește acum. L-ai ales doar de frica singurătății sau doar pentru plăceri carnale. Atunci când vrei pe altcineva în viața ta înseamnă că nu iubești și nu ești împlinit sufletește. Atât. Te minți pe tine însăți și inclusiv pe omul de l alături. Din momentul în care ești cu omul potrivit și ești sigur că e cel pe care îl căutai, nu vrei pe altcineva în viața ta. Nu compari și ești sigură că nimeni în lume nu există mai bun decât el.

Sursa :