Atunci când dragostea adevărată te va găsi, te rog: SĂ NU FUGI DE EA!

Știu, îți este teamă. Știu, te gândești că vei strica totul. Știu, ai vrea să fugi mai bine, decât să accepți alături pe cineva – suficient de mult, cât să te facă să suferi. 

Ai nevoie de multe, pentru a ajunge un asemenea om ca tine. Crezi atât de mult în dragoste, dar totuși îți este teamă de ea. Înțelegi puterea iubirii asupra oamenilor. Anume asta și te îndepărtează…

Îți este teamă că nu vei putea controla nimic. Îți este teamă să permiți cuiva să intre în inima ta. Îți este teamă că acest om îți va dezgoli sufletul și apoi va fugi. Te gândești că e mai ușor să fugi de dragoste, decât să permiți cuiva să te iubească.

 

Ai nevoie de timp, ca să înveți să te iubești pe tine. Crede-mă, înțeleg cum e asta. Știu prin ce vei trece, știu că va trebui să uiți toate minciunile pe care oamenii au vorbit în trecut despre tine. Vicole lor îți umblă prin cap, îți spun că nu ești suficient de frumoasă, că nu vi putea găsi pe nimeni.

Dar să știi că meriți toată dragostea. Meriți chiar mai mult decât atât. Tu doar știi să iubești atât de mult.

Cum nu ți-ai frânt încă inima, după atâtea regrete? Cum mai crezi în adevărata dragoste? Tocmai de asta și meriți totul.

Ești minunată! Nu iubești greșit, pur și simplu iubești oameni nepotriviți. Te rog, înțelege diferența. Analizezi prea mult, întrucât știi că acel om poate în orice clipă să te trădeze. Ți s-a mai întâmplat asta. Permiți oamenilor să se apropie de inima ta, fără a te proteja de atacurile lor.

Dar problema nu este în tine. Într-o zi vei înțelege că totul are un sens. Vei întâlni un bărbat adevărat, cu o inimă curată. Vei întâlni pe cel care nu te va face niciodată să suferi. Vei întâni bărbatul care nu va pleca niciodată.

Meriți asta.  Meriți cea mai sinceră și profundă dragoste. Doar nu uita – atunci când dragostea adevărată te va găsi, te rog: SĂ NU FUGI DE EA!

Sursa :