Atunci când bărbatul încetează să-și respecte femeia iubită, de la el se întoarce succesul

Gândirea creativă feminină este de multe ori mai puternică decât cea a bărbatului, de aceea capacitatea ei de a influenţa soarta este foarte mare. Așadar, o femeie are o putere mare asupra propriei sorţi, cât şi a sorţii bărbatului ei.

Când o femeie simte plăcere într-o relaţie şi este fericită, bărbatul ei este cel care conduce această relaţie. Toate uşile se deschid în faţa lui şi norocul îl urmăreşte peste tot.

Pentru că femeia este fericită, respectată, iubită, prin puterea gândirii sale creative, o femeie îşi binecuvântează soţul să aibă succes şi să atragă cât mai multe evenimente favorabile în viaţa sa. 

Atunci când un bărbat încetează să-şi respecte soţia, spre el se îndreaptă un curent de putere distructivă. O femeie este în strânsă legătură cu lumea energiilor, de aceea toate gândurile şi starea ei emoţională internă, care formează planul fizic, se realizează mai repede.

Dacă soţia nu este mulţumită de viaţa ei, dacă este mereu tristă, nefericită şi neîmplinită, nu este mulţumită de soţul ei, soțului îi va fi foarte greu să mai aibă succes. În casa lor mereu va fi o atmosferă tristă şi sumbră. 

Bărbatul trebuie să ţină minte că, dacă vrea ca în casa lui să domnească pacea şi liniştea, să fie o atmosferă caldă şi plăcută, iar pe el mereu să îl urmeze succesul şi bucuriile, atunci trebuie să îşi respecte soţia.

Trebuie să o protejeze de muncile grele şi neplăcute şi să o înconjoare doar cu dragoste şi grijă. O femeie mulţumită şi împlinită este o sursă de fericire şi prosperitate pentru întreaga familie.

Sursa :