Atunci când bărbatul are doar un singur scop, să te ducă în patul său, el face aceste 9 lucruri

El are un comportament perfect exact până în acel moment. Atunci când bărbatul are doar un singur scop, să te după în patul său, el face aceste 9 lucruri:

1. Nu îţi cere să vă mai întâlniţi. Înainte de asta mereu îţi spunea că pentru el eşti unică, chiar dacă abia de vă știați numele. 

2. Te convinge că tu eşti cea care are sentimente. Că eşti prea insistentă atunci când vrei toată atenţia lui. Că în zadar ai crezut că anume el este iubitul tău, atunci când era destul de clar că a fost doar o întâlnire de o noapte.

3. Se poartă cu tine ca o regină, atunci când vrea să vină noaptea la tine, iar în orice alt moment al zilei te ignoră şi îţi explică că este foarte ocupat. Este gata să se întâlnească cu tine doar împunându-și propriile reguli.

4. Se poartă cu tine de parcă ar fi bărbatul ideal, până în momentul când ajungi în patul său. Apoi devine cu totul alt om.

5. El exagerează când îţi povesteşte cum l-a părăsit fosta şi se foloseşte de mila ta, invocând acest fapt şi spunând că nu poate avea la moment relaţii serioase. 

6. Are un set ciudat de reguli pentru tine, pe care te impune să le respecţi: să nu îl săruţi în faţa străinilor, să nu îl ţii de mână, să nu te apropii de el prea mult. 

7. Îţi spune că nu crede în relaţii. Că nu este pregătit pentru aşa ceva.

8. Reduce conversaţiile despre subiecte serioase. 

9. Vorbeşte cu alte fete şi chiar flirtează cu ele. Vrea ca tu să vezi asta şi să înţelegi că între voi nu poate fi nimic serios.

Pleacă de lângă un astfel de bărbat. Acceptă să fii alături de un bărbat grijuliu, care te resepctă și te apreciază oricând, care e gata pur și simplu să stea alături de tine, îmbrățișându-te, care îți ascultă dorințele și cuvintele, care te susține și te încurajează. Crede-mă un asemenea bărbat există.

Sursa :