Iată cum e bărbatul, pe care trebuie să-l alegi pentru toată viața!

Alege bărbatul care se folosește de putere și senzualitatea pentru a se apropia de mintea și sufletul tău.

Alege bărbatul care dimineața te sărută înainte să te trezești. A cărui degete se împleticesc cu ale tale, ale cărui buze îți sărută pleoapele și îți mângâie părul.

Îndrăgostește-te de cel care știe că și bărbații plâng, iar uneori îi este frică. Este normal să te aperi de iubire, de singurătate, să ai frica de a pierde. Alege bărbatul căruia nu-i este teamă să te țină la pieptul lui atunci când vine furtuna, care știe că atingerea lui e o forță puternică pentru a alunga norii.

Fii adorată de bărbatul care îți acceptă defectele, care-ți împletește părul, care îți sărută fiecare părticică a corpului și-ți atinge fiecare cicatrice. Alege bărbatul care te face să te simți în siguranță.

Bărbatul care are timp să vorbească despre tainele universului. Bărbatul care se poate mira că stelele au nevoie de întuneric ca să strălucească, care vrea să cunoască istoria din adâncul inimii tale. Fii cu bărbatul care nu are frică, care este liber, fără griji și chiar nebun; cu cel care trăiește fără reguli, care oferă atenție doar lucrurilor importante.

Alege bărbatul care nu înțelege de ce lumea trăiește după legi nescrise și așteptări sociale. Alege-l pe cel care este gata să treacă peste încercări ca să ajungă la inima ta. Bărbatul care vrea să afle adevărul fără a-i fi teamă de ce va descoperi.

Îndrăgostește-te de bărbatul care își asumă responsabilitatea pentru gândurile, cuvintele și faptele sale.

Bărbatul care nu-și vede greșelile ca pe niște defecte, ci le crede niște lecții pe care trebuie să le învețe. Alege bărbatul care nu vrea să te schimbe.

Bărbatul care se crede un norocos că te ține de mână, dar care știe că ai nevoie de libertate ca să vezi lumea din jur. Alege bărbatul care nu trăiește cu trecutul, te îmbrățișează și este gata să creeze alături de tine alte amintiri.

Alege-l pe cel care știe să vadă sufletul unei femei. Iar atingerile lui te schimbă.

Nu uita: bărbatul pe care îl alegi, va avea privilegiul de a te atinge o viață întreagă.

Sursa :