Ați pierdut femei din teama de a nu le pierde. Ați lăsat bărbați din teama de a nu vă lăsa ei pe voi

Uneori nu lipsa de dragoste separă doi oameni. Uneori prostia, frica, nepăsarea sau prea multă încredere îi separă. Și ajung să nu-și recunoască emoțiile și sentimentele, de teamă că celălalt ar putea reacționa altfel. Teama este cea care pune capăt nebuniei. Teama alungă dorințele, intenția, gesturile. Teama de a pierde e peste dorința de a păstra. Și e greșit!

Te gândești cum va reacționa celălalt, dacă va dori să fie alături și mâine și asta e greșit. Vrei să anticipezi toate lucrurile comune și e greșit. Te înspăimântă gândul că el sau ea ar putea pleca și e greșit. Trebuie să fii nebun ca să poți să trăiești cu teamă în fiecare zi. În dragoste nu ți-e teamă. În dragoste treci dincolo de conștient și mărunțișuri cotidiene și te concentrezi pe omul de lângă. Vrei să-l păstrezi și pentru asta îi demonstrezi că îl meriți. Dar nu trăiești cu frica că totul ar putea fi în zadar.

Câte femei ai pierdut pentru că ți-ai spus că oricum nu aveți nici o șansă împreună. Câți bărbați buni au trecut pe alături doar pentru că ți-a fost frică de viitorul vostru comun. Ajungi să îți fie teamă de celălalt, de prezența lui mai mult decât pentru o noapte. E cea mai mare greșeală în dragoste. Trebuie să te mândrești cu omul de alături, să-i mulțumești, să-ți pese de el, să vrei să rămâi. Să trăiești momentele din prezent. Altfel riști să te pierzi. Să furi din iubire și să oferi loc îndoielilor. Să-ți fie teamă. Și e păcat! Dacă o pierzi, înseamnă că așa a fost să fie. Dacă nu mai e cu tine, înseamnă că așa a fost să fie. Atât!

Ați pierdut femei din teama de a nu le pierde. Ați lăsat bărbați din teama de a nu vă lăsa ei pe voi!