Atât timp cât primiți flori, iubite femei, tot atât timp aveți dovada că bărbații voștri nu v-au uitat

Un text scris de un băiat sincer.

„Sunt sigur că nu ați întâlnit femeie căreia să i se ofere flori și să nu aprecieze gestul, la fel cum nu există bărbat care, dăruind flori, să nu impresioneze. Florile sunt dovada iubirii, iubirea însăși este o floare. Îmi vine să cred că iubirea e o floare de trandafir: la început îi apar primele frunzulițe, dar și spinii (și în iubire odată cu primele sentimente apar, parcă de nicăieri, obstacole de tot felul). Dar dacă această floare este îngrijită cu atenție și dragoste, din bobocelul cel micuț răsare o floare minunată, atât de frumoasă încât spinii nu îi mai pot distruge farmecul.

Dragi femei, bărbații voștri trebuie să vă dăruiască cât mai des flori. Voi sunteți fragile ca și florile, care după o zi- două încep să se ofilească, iar atunci ele trebuiesc înlocuite cu altele la fel de frumoase și vii. Prin asta bărbatul vostru vă demonstrează că, deși sunteți fragile ca acel buchet frumos de flori, nu o sa vă lase niciodata sa vă ,,ofiliți’’, va fi mereu acolo să vă inspire noi puteri, noi vise pentru care să luptați mai departe în doi.

Multe femei vor spune că acel buchet este costisitor, dar un bărbat deștept… de fapt nu, un bărbat adevărat va găsi o modalitate să cumpere acel buchet. Un bărbat care te iubește va găsi mereu câte o floare pentru fiecare anotimp al sufletului tău. Așa trebuie să fie și viața voastră, trăită în doi, să vă vină primăvara cât mai des in suflete. Femeia este și ea o floare, iar fiecare bărbat trebuie să simtă că are alături pe cea mai frumoasă.