fb

Astrologii consideră că acestea sunt cele mai de încredere femei, potrivit semnului lor zodiacal

Ele pot fi uneori insensibile. Ele pot fi prea încăpățânate.

Cu toate acestea, femeile Vărsător au o inimă de aur. Sunt niște partenere de încredere, unice în felul lor.

1. Ele sunt independente

Se simt bine cu propria companie. Dacă femeia Vărsător te-a acceptata să faci parte din viața ei, atunci ești cu adevărat special.

2. Cu ele întotdeauna este interesant

Ele îi pot șoca pe cei din jur prin acțiunile lor. Întotdeauna vor fi creative și multilaterale.

3. Sunt obiective

Au tendința să analizeze o situație din mai multe perspective. Datorită profunzimii gândirii, ele sunt cele mai competente în a lua o decizie.

4. Sunt loiale

Femeile Vărsător vor rămâne necondiționat fidele partenerului. Ele întotdeauna îi vor fi alături și îl vor susține în situațiile dificile.

5. Sunt încăpățânate

De multe ori încăpățânarea poate ruina o relație. Dar, pe de altă parte, femeile Vărsător au niște principii și viziuni clar conturate, de la care nu se vor abate.

6. Ele au nevoie să petreacă ceva timp în singurătate

Folosesc acest timp pentru a-și restabili echilibrul spiritual. Dacă îi vei permite partenerei Vărsător să stea singură fie o oră, fie o săptămână, ea îți va fi cu siguranță recunoscătoare.

7. Ele sunt în căutarea înțelepciunii

Sunt în căutarea sensului existenței și a altor întrebări filozofice. Ele își dedică toată viața căutării unor răspunsuri, chiar și într-o relație.

8. Ele sunt preocupate de viitor

Ele se gândesc mult la viitorul lor și la felul cum va fi acesta. Fiecare relație din trecut le-au învățat ceva. Ele tratează relația în care sunt cu multă seriozitate.

Source :

lifegeek