Astrologia vedică: de ce banii în familie trebuie să-i păstreze soția!

Cine din familie trebuie să păstreze banii? Cine trebuie să gestioneze bugetul comun? Iată o întrebare cu răspunsuri și argumente diferite.

Astrologii vedici au și ei un răspuns la acest capitol: pentru ca familia să prospere, banii trebuie să fie păstrați de femeie. De ce?

Iată 5 motive care te pot convinge de asta:

1. Potrivit astrologiei vedice, soția este asociată cu Lakshmi, zeița prosperității și a belșugului. Deci, e mai bine ca toată prosperitatea și belșugul să fie în mâinile zeiței.

2. Strămoșii înțelepți au observat că atunci când bărbatul are banii, se gândește prea mult la ei, iar asta îl împiedică să câștige. Bărbații au nevoie de un cap lipede și o gândire conștientă pentru a acționa.

3. Atunci când bărbatul gestionează banii, femeia, fără să știe câți sunt, vrea ca partenerul să cheltuie mai mult pentru ea. Dacă nu primește cât cere, crede că soțul este zgârcit și lacom.

Atunci când bugetul familiei este administrat de femeie, apare economia rațională, întrucât ea știe câți bani sunt și cât se poate cheltui.

4. Femeia are puteri magice de atragere a banilor. Ea știe ce atitudine să aibă față de bani la nivel energetic. Majoritatea femeilor sunt mai organizate decât bărbații, asta înseamnă că în bugetul familial va fi întotdeauna ordine.

5. Atunci când o femeie cheltuie banii, ea o face firesc. Astfel, ea devine mai fericită și mai încrezătoare, făcându-l fericit și pe soț.

Sursa :