Așteptări exagerate pe care bărbații le au de la femei. Dacă ați fi mai înțelegători, ar fi mai multe femei fericite lângă voi

În timp ce bărbații dețin cele mai importante funcții de conducere, se crede de multe ori că femeile ar adopta un mod de viață mai puțin riscant, dar nu este chiar așa. Ca răspuns al crizei financiare, guvernul Islandei, bunăoară, care era compus din bărbați, a fost eliminat în favoarea partidului alcătuit din femei.

Când vine vorba de percepțiile de zi cu zi, bărbații de multe ori au așteptări bizare din partea femeilor, atât din punct de vedere fizic, cât și moral.

1. Vor ca femeile să fie blânde și să aibă mereu grijă de alții

Una dintre cele mai recente tendințe ale feminismului este lupta împotriva faptului că bărbații cer mereu zâmbetul pe chipul unei femei. Femeile nu sunt de-acord cu ideea că trebuie să ofere pozitivitate în orice moment. În timp ce femeile sunt mai predispuse să emane bunătate, nimic nu le oferă bărbaților dreptul de a încerca să controleze emoțiile străinilor.

2. Au așteptări mari în ceea ce privește corpul femeii

Bărbații trebuie să realizeze că ceea ce se întâmplă cu corpul lor, se întâmplă și cu cel al femeilor. Ele au exact aceleași nevoi fiziologice ca bărbați, iar odată cu trecerea anilor corpul unei femei nu mai arată la fel de bine ca la 20 de ani. Bărbații și societatea în general tind să creadă că femeile care își arată vârsta nu mai sunt destul de bune. O prejudecată, firește.

3. Lasă femeile să aibă grijă de ei, când acestea nu reușesc să aibă grijă nici măcar de ele

Această cerință presupune modul în care femeilor nu li se cere doar să fie curate și aranjate, dar să aibă grijă și de partenerii lor și de curățenia din casă. Nu are sens. Trebuie găsit un compromis în această privință și de împărțit lucrurile în mod egal.

4. Lasă femeile să ia decizii și reacționează abia după

Mulți bărbați care se află într-o relație de lungă durată încetează să se mai manifeste ca un adevărat cap de familie. Așteaptă ca femeile să realizeze planurile, să stabilească totul, iar ei doar să se așeze la volan și să conducă, imaginându-și că astfel își fac fericite partenerele Preia tu inițiativa și planifică ceva pentru ea. Va merita efortul.

5. Cu greu lasă femeile să aibă timpul lor liber sau alte pasiuni

Aproape tuturor bărbaților le place fotbalul, iar pentru societate acesta este un lucru firesc. Când vine vorba însă de o femeie obsedată de show-urile tv sau alte activități, plăcerea ei este discutabilă. Este doar o pasiune pe care trebuie să o accepți, exact cum îți apreciază și respectă ea alegerile tale.

Cel mai important este să găsiți un echilibru în relație!

Sursa :