Așteaptă bărbatul, alături de care vei simți aceste 12 lucruri

Este foarte ușor să te mulțumești cu mai puțin atunci când uiți ce meriți cu adevărat. Ai fost singură atât de mult timp, ai uitat că este posibil să ai tot ce vrei. Nu pierde speranța și așteaptă pe cineva care te va face să experimentezi și să trăiești următoarele emoții și sentimente:

1. Siguranță

Poate sună plictisitor, dar siguranța este foarte importantă. Trebuie să fii cu cineva în care să ai deplină încredere, pe care să nu fie nevoie să îl monitorizezi mereu. Așteaptă pe cineva care să nu îți dea motive să te îndoiești.

2. Pozitivism

Atitudinea frumoasă față de viață trebuie să vină din interior. Lângă tine trebuie să ai pe cineva care să te ajute la menținerea unei atitudini pozitive.

3. Distracție

Una din componentele importante ale unei relații de succes este capacitatea de a râde împreună. Dacă ambii aveți un simț al umorului bine dezvoltat, veți putea supraviețui diferitelor perioade din viața voastră împreună. 

4. Satisfacție

Este mai degrabă un sentiment de pace interioară și mulțumire față de viață și relația pe care o trăiți împreună. Asta înseamnă că lângă tine e persoana potrivită.

5. Respect

Nu trebuie să fii lângă cineva care nu te respectă și nici nu tu îl respecți. Trebuie să fiți mândri unul de celălalt.

6. Încredere

Nu fi alături de cel care nu are încredere în voi doi, în relația voastră, în iubirea voastră. Nu trebuie să te îndoiești că iubitul tău te vrea doar pe tine.

7. Bucurie

Fluturi în stomac. Apar la începutul multor relații care continuă frumos și perfect. Păstrează în viața ta pe cel care te va face să te bucuri și să te emoționezi nu doar când îl vezi, dar și de la relația voastră împreună. 

8. Confort

Ce poate fi mai frumos decât să poți să te completezi cu o altă persoană?

9. Dorință

Mulți spun că pasiunea trece. însă dacă vei fi cu persoana potrivită, dorința ta va crește pe zi ce trece, odată cu dezvoltarea relației voastre.

10. Satisfacție

Este un sentiment de pace interioară și mulțumire de viață, ceea ce înseamnă că lângă tine este persoana potrivită.

11. Energie

Acest lucru se întâmplă atunci când voi doi vă motivați, vă încurajați și vă inspirați reciproc. Relația pe care o ai nu te epuizează, ci îți oferă o energie pozitivă.

12. Curaj

Având susținerea paertenerului, îți crește respectul de sine, încrederea și curajul că poți face orice, poți face totul ca să îți îndeplinești visele.

Sursa :