Ascultă-ți intuiția! 9 semne ce-ţi spun că acest bărbat nu este pentru tine

Desigur, atunci când începi o relaţia nouă ai numeroase emoţii, care pe langă toate sunt şi neclare. Din acest motiv e important să-ţi asculţi semnalele interioare pentru că adesea ele sunt cel mai veridic îndrumător în alegerea partenerului. Iată câteva din ele:

1. Simptomele fizice

Fluturaşii din stomag şi ameţeala uşoară e una. Iar disconfortul palpabil a întregului corp e altceva. Fiecare organism reacţionează în felul său. Trebuie să înveţi să-ţi asculţi corpul pentru a detecta când ceva nu e în regulă.

2. Îţi este frică să-l prezinţi celor apropiaţi

E o chestie atunci când ai părinţii tradiţionalişti, iar el e un rebel. Şi e cu totul diferit când îl ascunzi chiar şi de prietene din frica de a afla ceva repulsiv depre dânsul.

3. Te simţi incomod aflându-te cu el în societate

Este ceva la el care te face să vrei să-l ascunzi, crezând că în orice moment poate face ceva stupid. Nu îl consideri îndeajuns de demn pentru a ieși în public împreună.

4. Mereu te îndreptăţeşti

Întotdeauna el se îndoiește de afirmaţiile tale, nu te apreciază la justa valoare şi te simţi nevoită să-i dai explicaţii tot timpul.

5. Mereu ajungi să fii vinovată

Poate întoarce situaţia aşa încât el mereu ajunge în postura de victimă. Nu îţi place un astfel de comportament? Asta e pentru că ai cerinţe exagerate şi iei totul prea în serios. Ah da, şi cel mai probabil tot tu eşti cea care provoacă problema. În așa mod el te manipulează.

6. Te simţi mai rău decât el

Probabil acesta e rezultatul atitudinii lui. Omul corect trebuie să îţi ridice încrederea de sine, trebuie să îţi reamintească cât de mult te apreciază pentru ceea ce eşti.

7. Ești prea geloasă 

Poate exagerezi? Sau poate într-adevăr e prea cochet atunci când vorbeşte cu alte femei? În orice caz, gelozia niciodată nu duce la nimic bun.

8. Te irită

Poate felul în care îşi explică ideile politice. Poate cât de gălăgios mănâncă. Poate că te scoate din sărite prin simpla sa prezenţă.

9. Te-ai schimbat spre rău

Luând în consideraţie toate cele menţionate mai sus, cine nu s-ar schimba spre rău? Cu bărbatul potrivit trebuie să te simţi tu, să zâmbeşti mai tot timpul, nu să te ascunzi şi să-ţi motivezi proasta dispoziţie. Pur si simplu eşti într-o relaţie căreia ar trebui să-i pui capăt.