Așa vei înțelege că lângă tine este omul potrivit, iubirea vieții tale

Poți să te apropii de multe suflete, să descoperi povești de viață, să îmbrățișezi oameni alături de care împarți viața și lumea. Dar nu simți că ai găsit omul tău, acel suflet bun și blând care te cunoaște atât de bine, alături de care descoperi liniștea și iubirea.

Poate că este deja parte din lumea ta, îl cunoști de mult timp sau de câteva luni. Dar în interiorul tău știi că totul se întâmplă diferit, motivele pentru care vrei să mergi mai departe cu acest om sunt diferite. Nu mai cauți iluzii, nu mai vrei să suferi.

Lângă el trăiești recunoștința, te bucuri de fiecare clipă, de această zi minunată, de lucrurile pe care urmează să le trăiți în doi. Nu e vorba despre dependență, despre o iubire toxică, despre ignorarea realității. Dimpotrivă, admiri această realitate.

Poate pentru prima dată în viață nu îți mai este frică, nu te întrebi ce se va întâmpla mâine, dacă va mai fi alături de tine, dacă va lua deciziile potrivite. Ai toată încrederea în el, știi că este un bărbat matur emoțional, conștient și asumat.

Știi că pentru el această relație contează la fel de mult, așa cum și tu ești o prioritate. Starea ta de bine, emoțiile tale, grijile și trecutul tău, cuvintele pe care le spui, momentele de îndoială și cele de bucurie: toate sunt importante.

Ai atât de multe motive să continui: el îți îmbrățișează povestea cu iubirea lui, îți confirmă în fiecare zi că nu are intenții ascunse, nu vrea să se folosească de tine. Este atât de sincer cu tine, își deschide sufletul cu încredere, nu vrea să ascundă nimic.

Te privește cu admirație

S-a îndrăgostit de felul tău de a fi, nu de aparențe. Pentru el contează sufletul tău, nu emoțiile superficiale. Alege să stea de vorbă cu tine, să-ți spună toate lucrurile importante. Înțelegi cât de multe lucruri aveți în comun, cât de apropiate vă sunt valorile.

Nu îți este teamă că te va trăda într-o zi, va pleca în cel mai nepotrivit moment, va răni sufletul tău. Nu ai dubii că tot ceea ce trăiți vine din inimă: simți că are rost, simți că de data aceasta lucrurile sunt construite în mod corect.

Este mai mult decât chimie, mai mult decât dorință și pasiune. Este acea sinceritate, fără de care nu poți merge mai departe în doi. Este acea siguranță, care te provoacă să oferi tot ce ai mai bun omului drag.

Este fiecare experiență, fiecare cuvânt spus, fiecare îmbrățișare sau sărut. El îți completează lumea și sentimentul este reciproc. El te motivează să nu uiți de tine, să rămâi optimistă și să-ți urmezi cu încredere visurile.

Îndoielile au dispărut în trecut, acum există asumare și înțelepciune, există decizii corecte, există o atitudine demnă și un comportament firesc. Acum vrei din tot sufletul să cunoști omul, să împarți cu el totul.

El este aproape, mereu. Tu ești alături, în fiecare zi. El te iubește atât de mult. Tu i-ai oferit cel mai important loc în inimă. Știi că totul se va potrivi în timp, totul va fi bine, din moment ce ești lângă omul potrivit.

© De Vorbă cu Tine