Așa un bărbat va înțelege că îl iubești cu adevărat: gesturi pline de iubire și afecțiune

Iubești din tot sufletul un om drag, înțelegi că între voi este mai mult decât o poveste trecătoare, mai mult decât o emoție de moment. Vrei să trăiești omul și relația, vrei să-i îmbrățișezi lumea, vrei să-i demonstrezi cât de mult îți pasă.

Nu trebuie să te prefaci pentru a impresiona și a convinge. Nu are rost să apelezi la măști false și comportamente superficiale, pentru a cuceri. Lasă lucrurile să se întâmple firesc, lasă încrederea și comunicarea sinceră să-l apropie cu adevărat.

Refuză să profiți de sensibilitatea lui, să-i judeci alegerile sau să-l schimbi în totalitate. Refuză să cauți motive de supărare, de ceartă, de neliniște. Alege să cunoști omul, să-l descoperi dincolo de aparențe, să-l asculți atunci când îți vorbește.

Stai de vorbă cu el, empatizează cu stările lui și nu-i anula intențiile bune. Dacă a ales să-și deschidă sufletul, dacă și-a asumat rolul de partener, dacă a acceptat conexiunea emoțională, răspunde-i cu încredere și afecțiune.

Va ști că vrei cu adevărat să construiești, va fi sigur că nu-l vei trăda niciodată, va simți atașamentul tău și bunătatea ta. Ești alături în momente complicate, ești gata să-l susții fără a avea interese ascunse, ești parte din această poveste.

Cât de mult contează să-ți pese, atunci când are nevoie de tine. Cât de importante sunt dovezile de sinceritate și grijă, atunci când își dorește mai mult decât o aventură. Cât de frumoasă este lumea voastră, atunci când anulezi orice emoție toxică.

Te îndrăgostești de sufletul lui, nu te aparențe

Te atașezi de un fel de a fi asumat și demn, trăiești cu recunoștință experiența și te bucuri că ai alături un bărbat devotat și matur emoțional. Nu-ți ascunzi sentimentele, nu te folosești de iubirea lui, nu vrei să-i interpretezi gesturile.

Ai curajul să cunoști omul, să-i simți dorul și căldura cuvintelor, să iubești total și fără regrete. Trăiește libertatea în doi, trăiește pasiunea și puterea unei îmbrățișări, apropie de inima ta sentimente care contează cu adevărat.

Lasă-l să fie omul tău de încredere, acel bărbat iubitor și grijuliu, lasă-l să te cucerească în fiecare zi, să vină cu răspunsuri potrivite, să îndepărteze frica și durerea din interiorul tău și să le înlocuiască cu drag, cu deschidere.

Atașamentul tău contează enorm, la fel și acele momente de sinceritate, acele discuții fără perdea, acea dorință de a construi împreună. Contează ceea ce rămâne dincolo de măști, contează sufletul tău bun, contează lumea ta minunată.

Lasă iubirea să fie cel mai bun răspuns, lasă frumusețea Universului tău să cucerească în mod natural, lasă empatia și recunoștința să aducă aproape un om bun, să-l provoace să vrea mai mult decât o aventură.

Cuvintele tale sincere, intențiile tale bune, felul în care îi vei îmbrățișa lumea, devotamentul și grija îi vor demonstra că îți pasă, că totul are rost.

© De Vorbă cu Tine