„Așa cum te iubesc eu nimeni nu te-a mai iubit și nici nu te va iubi nciodată”, a spus ea și a plecat pentru totdeauna

Nu asculta niciodată o femeie fără să o înțelegi. Nu întreba niciodată o femeie dacă ți-e frică de răspuns. Nu căuta dragoste la o femeie dacă oferi suferință. Nu căuta să pui cuvintele unei femei mai presus decât ce simte ea. Pentru că într-o zi ea îți va spune că pleacă și vei rămâne șocat. Cum așa, parcă toate lucrurile mergeau bine. Ea te asculta, ție îți convenea. Da, ea te asculta și tot ea suferea pe interior. Ea îți spunea că e bine și tot ea plângea când rămânea singură. Ea prea mult ținea la tine și prea multe reproșuri primea drept răspuns. Într-o zi, ea va iubi și va pleca.

„Te iubesc”, îți va spune ea în fiecare zi și acestea vor fi cele mai sincere cuvinte. Dar oare îți ajunge dragoste, când e nepotrivire? Sau indiferență? Oare te poți hrăni de fiecare dată cu expresii? Ea a vrut un om pe care să îl iubească total, l-a primit, dar tot atunci a vrut și reciprocitate. Ea a vrut să fie devotată doar unui singur bărbat, și a fost, dar atât de mult și-a dorit și un bărbat devotat ei alături. Ea a vrut să fie dragoste de ambele părți și a primit fericire pe jumătate. Și ce faci atunci când ceva mereu nu ajunge? Încerci să te lupți, să te zbați pe uscat, să încerci imposibilul, iar asta nu mai e dragoste, e suferință. Într-o zi, ea va ține atât de mult la el și va pleca.

Va pleca pentru că nu-și va mai vedea viitorul alături de el. Iar asta pentru o femeie e mult prea important. Va pleca pentru că nu va mai avea încredere. Nu va ști ce să aștepte de la el pe ziua de mâine. Va pleca fiind dezamăgită. Iar dezamăgirea e letală într-o relație. Poți s-o dai în bară, să uiți, să lași pe ceva timp, dar dacă dezamăgești, până aici e. Ea va pleca dorindu-l cum era odată, cald și bun. Ea va pleca, sperând că o va întoarce. Că va veni într-o zi și-i va spune că s-a schimbat. Că va lupta pentru ea. Iar indiferența lui va fi o dezamăgire în plus. Într-o zi, ea îi va oferi inima și va pleca.

„Așa cum te iubesc eu nimeni nu te-a mai iubit și nici nu te va iubi nciodată”, a spus ea și a plecat pentru totdeauna. – citat cu autor anonim. 

Foto: sechenoff.com