Arma ta principală pentru a plăcea oamenilor și, în mod special, bărbaților!

Aceasta, doamnelor (și domnilor) este o parabolă despre bunătate.

Pentru început vom depista problema. Am întâlnit mii de femei și bărbați singuri. Cu toții sunt în căutarea dragostei și în speranța că aceasta va apărea într-un mod magic.

Cel mai interesant: am observat că majoritatea oamenilor se consideră buni, drăguți și frumoși. Cu toții credem că avem un bun simț al umorului, că suntem interlocutori minunați și că arătăm mai tineri decât suntem de fapt. Dar știi ce? În fiecare zi, și eu, și tu vedem o mulțime de oameni absolut neinteresanți, neatrăgători și cu un simț al umorului lipsă.

Ce vreau să spun? Când vine vorba de a ne evalua sincer pe noi înșine, înfrumusețăm totul – este o reacție defensivă.

Probabil te gândești că mereu ești bună cu oamenii și, în mod special, cu bărbații. Dar totuși ești singură. Poate e momentul să devii cu adevărat bună. Nu ai nimic de pierdut, dar ai o mulțime de lucruri de câștigat.

Vei începe să te simți mai încrezătoare, mai bună, și vei deveni imediat atrăgătoare pentru sexul opus. Fă aceste lucruri pentru tine și pentru cei care te înconjoară!

Iată câteva momente de bunătate pe care poți să le practici în fiecare zi:

1. Răspunde întotdeauna la apeluri, mesaje, scrisori, chiar dacă trebuie să scrii doar „Nu, mulțumesc”. Găsește moduri potrivite și pline de tact pentru a spune: „Îmi pare rău, cred că nu suntem potriviți unul pentru celălalt, dar îți doresc noroc pe mai departe.”

2. Fii aici și acum. Vorbești la telefon, ai ieșit la o întâlnire romantică sau de afaceri – fii aici și acum. Lasă telefonul deoparte, oferă-i o atenție sinceră omului de lângă tine și motivului pentru care v-ați întâlnit.

3. Exprimă-ți recunoștința sinceră pentru timpul și energia pe care omul a irosit-o pentru tine.

4. Fii generoasă. Fii gata să-ți pierzi timpul, energia și oportunitățile de dragul unui om. Dacă este o întâlnire, înseamnă că bărbatul trebuie să organizeze și să gândească tot. Învață să oferi ceva din partea ta, fără a aștepta ceva în schimb.

5. Controlează-ți furia. Ai grijă de emoțiile tale dacă cineva întâmplător te-a călcat, te-a udat sau te-a îmbrâncit. Aceste lucruri se întâmplă, iar dacă o fac intenționat, fii deasupra lor.

Fă toate aceste lucruri pentru a deveni mai bună, nu pentru a obține ceva.

Sursa :