Arma secretă a tuturor semnelor zodiacale în dragoste

Stelele pot influenţa multe aspecte ale vieţii, inclusiv dragostea. Ce semne zodiacale ţi se potrivesc şi care va fi relaţia ta cu o anumită persoană aflăm din cele descrise mai jos:

Berbec

Berbecul este protejat de Marte. În mitologie, această planetă era considerată a fi una foarte puternică, având o putere enormă. Berbecul întotdeauna a fost considerat ca fiind foarte pasional, care se îndrăgosteşte foarte uşor. Nu are probleme în exprimarea deschisă a sentimentelor, fiind foarte nerăbdător şi neputând aştepta. La început de relaţie, Berbecul este plin de entuziasm, deşi în timp entuziasmul său se estompează invariabil. Oamenii născuţi sub acest Semn Zodiacal sunt foarte pasionali şi iubesc riscurile. 

Taurul

Reprezentanţii acestui semn zodiacal sunt printre cei mai senzuali oameni. Le place să se distreze în pat. La prima vedere, poate părea că relaţia cu Taurul se dezvoltă foarte încet, dar Taurul este stăpân în tot ceea ce ţine de seducţie. Dacă întâlneşti Taurul, fii gata să simţi întreaga sa putere de seducţie. Taurul ştie să se bucure de mâncare şi băutură, de aceea e posibil să facă seri romantice sub stele. În dragoste Taurul iubeşte să folosească ceva gustos, de aceea poate face întâlniri cu ciocolate pe pat şi căpşuni pe pernă. Dacă vrei stabilitate şi încredere, Taurul este anume ceea ce cauţi. Este cel mai loial şi pentru persoana iubită poate răsturna şi munţii. 

Gemeni

Gemenii preferă să aibă alături de ei persoane intelectuale şi pot petrece ore întregi vorbind despre orice. Îşi preţuiesc foarte mult propriile păreri şi nu le place să fie grăbiţi într-o relaţie. Poţi câştiga inima Gemenilor dacă eşti o persoană deschisă spre idei noi şi eşti mereu la curent cu noile evenimente. În probleme de iubire, toate gândurile Gemenilor sunt ocupate de fantezii senzuale. Senzaţiile noi sunt extrem de importante pentru ei.

Rac

Racul are simţul atingerii foarte dezvoltat. Când Racul ia o decizie, nu există nici o putere din lume care să o poată schimba. Prin urmare, dacă ai fost ales de Rac, vei fi urmărit până la capătul lumii. Plăcerea Racului este să exploreze lumea împreună cu partenerul. Iubirea pentru Rac înseamnă afecţiune emoţională. El poate crea o legătură de neînfrânt cu partenerul său de suflet şi va face orice ca acesta să fie fericit. Dacă este înşelat, Racul nu iartă. Va rămâne cu inima frântă şi frica de o nouă relaţie.

Leu

Leul străluceşte ca soarele atunci când este fericit într-o relaţie, astfel luminându-şi şi partenerul. Poţi fi cu el într-un loc aglomerat, dar te va privi doar pe tine. Leul pur şi simplu radiază de iubire. Iubeşte relaţiile, luxul, călătoriile scumpe. Cu Leul vei putea petrece vacanţe de neuitat. Este dificil să îţi imaginezi persoane mai teatrale decât Leul atunci când joacă jocuri în dragoste. 

Fecioară

Deşi Fecioara la exterior pare rece, nu este deloc aşa. Ea se gândeşte doar cum să aibă mai bine grijă de persoana iubită. Fecioara este o perfecţionistă, şi, prin urmare, aşteaptă să primească doar ce este mai bune, inclusiv în relaţii. În relaţiile intime, Fecioara este mai calmă, de aceea va trebui să cauţi singur cum să obţii pasiunea de la ea. 

Balanţă

Balanţa adoră flirtul. Îi place să facă oamenii fericiţi şi doriţi. Este o fire foarte romantică şi trebuie să îi arăţi că în iubire nu e doar dragoste, dar şi dorinţă. Reprezentanţilor acestui Semn Zodiacal le place preludiul. Le place să flirteze, dar pentru ea adesea aceasta e doar un simplu joc. 

Scorpionul

Pentru Scorpion, intimitatea joacă un rol foarte important. Şi aici merge vorba mai mult despre puterea intimităţii. Găsindu-şi perechea potrivită, Scorpionul repede se transformă într-un iubit devotat, care nu-şi pierde vigilenţa nici pentru o secundă. Nu privi în ochii Scorpionului dacă nu eşti sigur de ce simţi şi dacă nu eşti sigur că vrei să fii cu el, pentru că Scorpionului îi place să-şi transforme fanteziile în realitate. 

Săgetătorul

Dacă ai întâlnit Săgetătorul în calea ta, poţi spune că te joci cu focul. Reprezentanţii acestui Semn sunt conduşi de pasiune, aşa că nu fi uimit că el nu se dedică în totalitate. Săgetătorul este destul de amuzant şi binevoitor. Cu toate acestea, îi este frică să îşi pună în pericol teritoriul. Unul din neajunsurile Săgetătorului este că se plictiseşte foarte repede, iar în cartea sa de telefoane încă mai păstrează numerele de telefon ale fostelor (fostului). 

Capricorn

Poţi să îi placi foarte mult Capricornului, dar el nu îţi va arăta asta, până nu va vedea în ochii tăi aceeaşi scânteie. Capricornii iau dragostea foarte în serios şi nu iubesc jocurile şi divertismentul. Dacă vrei o relaţie serioasă, atunci Capricornii sunt o alegere excelentă. Doar că nu te aştepta la prea mult romantism din partea lor. 

Vărsător

În materie de dragoste, Vărsătorul este absolut imprevizibil. Ei au nevoie nu doar de corpul partenerului, dar şi de mintea acestuia. În pat, Vărsătorul are o imaginaţie foarte bogată şi abilităţi foarte bune. 

Peşti

Peştii sunt cel mai senzual semn zodiacal. Ei pot citi mintea partenerului, creând o adevărată legătură spirituală. Dacă te-ai îndrăgostit de Peşti, nevoile tale devin nevoile lui. Peştilor le place să aibă grijă de oameni şi dacă ai ales ca partener Peştii, vei avea o casă ideală unde să te întorci după o zi grea de muncă. 

Sursa foto: freepik.com

© Articol tradus de De Vorbă cu Tine

Sursa :