Aproape orice femeie vrea de la un bărbat două lucruri

Ai văzut vreodată o femeie supărată, fără a înțelege motivul? Sau poate era pur și simplu tristă pentru că, instinctiv, simțea că lipsește ceva?

Poate era tristă pentru că aproape toate femeile așteaptă de la iubiții lor, aproape inconștient, două lucruri:

În primul rând, abilitatea de a lua decizii (adică de a fi decis) și capacitatea de a răspunde pentru ele. Câteodată, bărbații a căror soții sunt mai afaceriste, cred că acestea așteaptă de la ei supunere completă și smerenie.

De fapt, nu e așa. Comportamentul dominant al femeii poate apărea drept urmare a slăbiciunii morale a bărbatului sau, în mod inconștient, ea așteptă de la el un pas hotărât, spunându-și în gând: „Ia măcar o decizie!

În al doilea rând, fiecare femeie și soție vrea o atitudine grijulie și plină de atenție față de sine. Femeia doar este o ființă firavă care are nevoie de umărul rezistent al bărbatului, de o ființă care va avea grijă de ea, o va apăra și consola.

Dacă ea nu găsește această atitudine în bărbatul său, atunci comportamentul ei pierde din feminitate, iar din această cauză suferă atât ea, cât și persoana ei iubită.

Determinare și responsabilitate pe de o parte și tandrețe și atenție pe de alta – iată drumul cel mai sigur către inima unei femei.