Apreciază oamenii buni. Ei sunt atât de greu greu de găsit

Nu toți oamenii sunt răi și nu toți oamenii sunt buni. Fiecare își merită soarta, trecutul și toate lecțiile învățate. Fiecare trăiește fericirea sau regretul lui. Fiecare iubește sau urăște în felul său. Și fiecare om e diferit. Vei găsi oameni timizi și buni la suflet și oameni îndrăzneți, dar lacomi. Vei întâlni oameni tăcuți, pentru că vor avea sufletul rănit și oameni senini la chip, dar indiferenți. Dintre toți, apreciază oamenii buni. Pur și simplu buni. Pentru că ei sunt atât de greu de găsit.

Prețuiește oamenii simpli. Oameni care nu neapărat au avut ceva de demonstrat, pe cineva de uimit, cumva de impresionat. Oameni care își trăiesc frumos viața și sunt un exemplu prin felul lor de a fi. Oameni care se încumetă să ajute și alți oameni, să dea din puținul lor unor sărmani. Oameni care nu vor înjura, nu vor scuipa în plină stradă, nu vor răspunde agresiv unei insulte, nu vor fi indiferenți față de cei care au nevoie. Oameni tineri sau mai bătrâni, bărbați sau femei, cu experiență multă sau mai puțină. Oameni, a căror prezență te va face să răspunzi vieții și lumii întregi cu seninătate și curaj.

Apreciază oamenii buni. Petrece-ți timpul alături de ei, îndrăgostește-te de ei, iubește-i. Prețuiește fiecare clipă pe care ei ți-o oferă. Învață de la ei. Fii și tu mai bun, mai iubitor, mai sincer, mai aproape. Fii tu.