Apreciază acel bărbat lângă care te simți femeie și nu pacient la o clinică de psihiatrie

Pentru ca să te simți cu adevărat femeie, alături de tine trebuie să fie un bărbat adevărat. Unul înțelept, manierat, cu bune gusturi și care să te înțeleagă. Atunci tu vei lumina de fericire și dragoste, tu vei dori să apropii acel bărbat și mai mult, să-l păstrezi și să vă bucurați în doi de toate mărunțișurile vieții. Altfel riști să găsești alături un indiferent și un orgolios care nu te va face decât să devii dependentă de zilele trăite împreună și nicidecum de dragostea lui. Atunci nu vei fi tu.

Trebuie să apreciezi la timp sau să lași la timp. Apreciezi un bărbat corect și lași un bărbat care-ți face fiecare zi un coșmar. Apreciezi încrederea și refuzi indiferența. Și nu pentru că așa ai chef, dar pentru că în caz contrar ajungi să trăiești vața suferind. Uiți de tine, de visurile tale, de momente fericite și încerci să faci pe plac unui bărbat care cu fiecare zi te coboară și mai mult în mocirla unei relații nocive. Ajungi să crezi că e o problemă cu tine și cu dragotea ta. El îți spune că ești nebună și tu începi să fii de acord. El te umilște și ție îți place. El te face umilă în casa lui. Iar asta mai mult a clinică de nebuni seamănă și nu a casă.

Apreciază bărbatul care te iubește și nu pe cel care numai te vrea. Apreciază bărbatul care te înțelege și nu pe cel care doar cere de la tine. Apreciază un om de încredere și nu un orgolios. Și fii la rândul tău demnă de apreciat. Pentru că relații sunt de toate felurile și iubiri sunt de toate felurile. Tu nicidecum să nu preferi o relație în care nu e dragoste și nu e încredere, dar numai dependență. Tu să nu te lași condusă de instincte, dar de emoții. Tu să nu asculți de el ca de un stăpân, dar ca de un bărbat iubitor, care la rândul său te ascultă. Tu să alegi. Pentru ca să te simți cu adevărat femeie, alături de tine trebuie să fie un bărbat adevărat. Cel care te face să uiți de tine, cel care te face să suferi, cel care te umilește nu e așa.

Apreciază acel bărbat lângă care te simți femeie și nu pacient la o clinică de psihiatrie. Una e să iubești și alta e să fii dependentă. – citat cu autor anonim. 

Foto: aisleperfect.com