Apăr-o. Luptă pentru ea. Sărut-o. Oferă-i motive să te iubească. Dar niciodată să nu o faci să cadă, dacă nu vei fi gata să o prinzi

Ea este femeia ta și dacă o iubești cu adevărat cu asta vei spune totul. O vei susține, o vei înțelege și îți vei petrece alături de ea cel mai frumos timp din viață. Altfel, vei căuta motive să pleci. Tu alegi și ceea ce alegi, trăiești și ai. Nu ești lângă cineva doar pentru că așa ți-e cheful și nu păstrezi doar pentru că ți-a venit așa dorință. De asta femeia de alături e mai mult decât un om drag, mai mult decât cineva cu care ai putea comunica și mai mult decât un purtător de dragoste. Ea e parte din tine.

Trebuie să vrei să prețuiești, altfel nu iese nimic din relația voastră. Trebuie să poți să asculți, altfel ajungi să găsești alături de tine o femeie străină. Trebuie să încerci să cedezi uneori, altfel vă blocați la prima neînțelegere. Iar în tot acest timp ajuți, protejezi, iubești. Gândești de la bun început unde vrei să ajungi cu relația asta și te ții de cuvânt. Ești alături. Ești omul ei bun.

Nu lăsa niciodată o femeie să cadă în prăpastia dezamăgirilor, dacă nu vei fi în stare să fii acolo jos, să o ajuți să se ridice. Nu lăsa niciodată o femeie să fie singură, dacă cuvintele și consolarea ta nu o vor face să se simtă în siguranță. Nu lăsa o femeie să cunoască ce e suferința, dacă nu vei putea să-i aduci fericirea. Totul e reciproc în dragoste și atunci când merge vorba de omul tău e de o mie de ori mai serios. Fii bun și iubește femeia de lângă. Fii corect și ai grijă de ea.

Apăr-o. Luptă pentru ea. Sărut-o. Oferă-i motive să te iubească. Dar niciodată să nu o faci să cadă, dacă nu vei fi gata să o prinzi. – citat cu autor anonim. 

Foto: statusy.ru