fb

Anii, iubiții și cupele cu vin sunt lucruri ce nu ar trebui să se numere niciodată

Anii tăi nu te reprezintă. Nu contează câte cifre sunt scrise în buletin și câte lumânări sunt pe tort. Nu-ți număra zilele și anii, fiindcă nu depinzi de ei. Cel mai important lucru e faptul cum privești viața, cum o trăiești. Contează ce fel de om ești, cum îți tratezi problemele și felul în care te comporți cu cei din jurul tău. Nu trebuie să ai o vârstă ca să știi cum arată fericirea, ca să-ți atingi visurile și să dai start celor mai frumoase dorințe. Nicioadată nu e târziu să iubești și niciodată nu e târziu să faci ceea ce-ți place cu adevărat.

Iubiții nu sunt niște hîrtii valoroase pe care să le numeri. Numărul iubiților nu se spune prietenilor și nu ești cea mai tare femeie dacă ai împărțit patul și corpul cu mai mulți bărbați. Este important ce ai trăit cu ei, ce te-au învățat, ce sentimente ți-au lăsat și cât de sinceră ai fost față de ei: i-ai iubit sau pur și simplu ai avut doar niște scopuri? Iubiții nu se bârfesc și nici nu se aruncă cu gunoi în ei după ce v-ați despărțit. Pentru că cel puțin în trecut v-au legat multe lucruri. E de dorit să le mulțumești pentru simplu fapt că ai petrecut clipe de neuitat lângă fiecare dintre ei.

Cupele de vin ascund momentele fericite sau mai puțin fericite. Ai băut un pahar de vin atunci când te-ai îndrăgostit, când ai cunoscut omul tău iubit sau când ai fost întrebată „Vrei să fii soția mea?”. De toate paharele de vin te leagă amintiri, iar amintirile nu se numără, ele se țin pentru suflet. Din această  cauză ai grijă de tot ceea ce ai trăit și nu regreta nimic din tot ce s-a întâmplat.

Anii, iubiții și cupele cu vin sunt lucruri ce nu ar trebui să se numere niciodată – citat din filmul „The age of Adaline”.