fb

Angelina Jolie: despre viață, iubire și dialogul cu mama ei, trecută în neființă

Viața tumultoasă a vedetelor e poate cea mai la îndemână sursa de picanterii pentru jurnaliști, iar Angelina Jolie s-a demonstrat de-a lungul timpului, o veritabilă protagonistă în acest context.

Într-un emoționant interviu acordat publicației Elle France, îndrăgita actriță a dezvăluit o serie de convingeri uimitoare ale sale, vizând viața, iubirea și raportul personal cu mama sa, Marcheline Bertrand, decedată de peste zece ani.

Despre viață

Viața a constituit un continu prilej de aventură pentru acest simbol de frumusețe feminină, care a încântat publicul cinefil de pe toate meridianele lumii, dar ca mamă a șase copii, Angelina marturisește azi că viața înseamnă mult mai mult.

Ca mamă, Angelina nu interpretează un rol, ci se implica profund și responsabil în tot ceea ce presupune creșterea și educarea micilor Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Vivienne și Knox – „ei sunt viața care continuă viața” – susține artista.

Propria mea mamă constituie o splendidă sursă de inspirație pentru mine ca părinte – păcat că nu a trăit suficient pentru a se bucura de cei șase nepoți ai săi: ar fi fost o bunică splendidă!” – a declarat Angelia jurnalistei și prietenei sale de veche dată, Marianne Pearl.

Despre iubire

Viața sentimentala a Angelinei Jolie nu constituie tocmai o apă liniștită: actrița a oscilat între bizar și normalitate la acest capitol, executând salturi mortale printre provocari și pasiuni, de la lesbianism, teribilism extrem cu tăieturi pe corp pentru o intensitate emoțională împinsă la maxim, idile, căsătorii, divorțuri și până la sărutări cu propriul frate.

În fine, s-ar putea spune că le-a gustat pe toate, așadar opinia sa în materie poate că merită atenție: „fire instinctivă și impulsivă, nu m-am dat în lături de la nimic când a fost vorba de iubire – viața e prea scurtă ca să tânjești după ceva ce-ți place și nu poți avea. Trebuie să-ți iei singur lucrurile de care ai nevoie, chiar și atunci când e vorba de sentimente, iubire, pasiune, dorința de a aduce prunci pe lume…”.

Fără îndoială, e nevoie de ceva curaj pentru asta și de a fi dispus să-ți asumi responsabilitatea pentru consecințele acțiunilor tale, dar Angelina pare să fie adepta conceptului potrivit căruia mai întâi se face ceva și apoi se reflecta asupra a ceea ce ai făcut.

Despre dialogul cu mama sa, moartă

În ciuda faptului că mama actriței a decedat cu mai bine de zece ani în urma, Angelina continuă să dialogheze cu aceasta ori de câte ori dorește să-i spună ceva.

Actrița a marturisit că se adreseaza spiritului mamei ei de fiecare dată când vrea să-i ceară un sfat sau are nevoie de mîngâiere, ca și cum aceasta ar fi încă în viață:

Vorbesc desori cu ea la nivel mental și mă orientez după soluțiile pe care mi le sugerează și pe care mi le-ar fi putut comunica dacă ar fi fost în fața mea, în carne și oase”, a declarat actrița.

Advertisement

„Aș da orice să fie cu mine, mi-a lipsit mult prezența ei în perioada divorțului – am suferit îngrozitor”, mărturisește Angelina, subliniind dura experiență pe care a trăit-o la finalul căsniciei ei cu Brad Pitt.

Source :

mondofox, people