Am văzut multe femei, care nu aveau haine pe ele. Și am văzut multe haine, sub care erau măști și nu femei

Am văzut multe femei care nu aveau haine pe ele. Femei mai frumoase, mai îndrăznețe sau mai naive. Fiecare a venit după decolteu și lungimea rochiei și a plecat după cuvinte și recunoștință.  Am întâlnit femei care își aruncau haina mai repede decât o puneau pe ele. Care își vindeau timpul, emoțiile și trupul pentru niște bani ieftini, mai ieftini decât acea rochie sau acel decolteu. Am văzut femei care nu puneau preț pe niște țoale. Fete care în primul rând se doreau doamne și doamne care confirmau statutul lor. Am știut că sunt și femei responsabile și am dat de ele odată ce singur am devenit responsabil pentru alegerile făcute. Am văzut femei cu haine și fără măști. Am văzut femei cu măști și fără haine.

Nu doar bărbații au vina lor când ceva nu merge. Ca să meargă, trebuie să ai cu cine să construiești. Iar ca să construiești, trebuie să găsești un om la fel de sincer și îndrăgostit. Și nu toate femeile sunt sincere și îndrăgostite. Iar dintre cele care sunt, nu e mereu așa. Pentru unele e mai ușor să dea jos o haină și să-și pună o mască decât să iubească sau să își facă griji pentru cineva. Sunt relații, familii chiar unde ea se folosește de el. Constant, zi de zi, fără pic de regret sau iubire.

Dintre femeile ce sunt gata să fie cu tine, alege-le pe cele care cel puțin își cunosc valoarea. Care nu se vând ieftin și caută apoi și rest. Dintre femeile care sunt gata să-și dea haina jos în fața ta, alege-le pe cele care o fac din dragoste. Pentru că restul o fac din interes. Dintre femeile reci și cele cu măști, preferă-le pe primele, pentru că cel puțin vor fi sincere. Am văzut multe femei care nu aveau haine pe ele. Femei mai frumoase, mai îndrăznețe sau mai naive. Fiecare a venit după decolteu și lungimea rochiei și a plecat după cuvinte și recunoștință.

Am văzut mulți oameni, care nu aveau haine pe ei. Și am văzut multe haine, sub care erau măști și nu oameni.