Am văzut ce e mai bun la o femeie și ce e mai rău la o femeie și le-am ales pe amândouă

Am văzut ce e mai bun la o femeie. Am văzut și am trăit dragostea ei sinceră, sufletul ei bun, corpul ei moale. Am văzut cum se schimbă pentru un om drag și cum nu cedează în fața unei probleme. Am văzut devotamentul ei în diferite momente și fericirea ei, când mă avea aproape. Am văzut cum mă schimb și eu alături de ea. Am văzut-o moale în brațele mele și puternică în fața altora. Am văzut-o caldă și frumoasă. Am văzut-o și am dorit așa femeie. Și am ales să fie a mea.

Am văzut ce e mai rău la o femeie. Am văzut-o furioasă și răzbunătoare. Pusă pe reproșuri sau cu vorbe prea multe la ea. Am văzut cum e cea mai dulce și bună și peste o clipă e indiferentă și rece. Am văzut tăcerea ei și liniștea ei nimicitoare. Am văzut o femeie blocată în trecut și una care nu acceptă să trăiască prezentul. Am văzut-o alta decât o vedeam în poze și de multe ori mă lăsa uimit de atitudinea ei. Dar am văzut și am dorit așa femeie. Și am ales să fie a mea.

A mea, pentru că știam că nu există femei perfecte, cum nici eu nu sunt perfect. A mea, pentru că motivele să o iubesc erau infinit superioare celor de a o respinge. A mea, pentru că anume echilibrul dintre bun și rău la ea m-a cucerit. A mea, pentru că amtfel nu paote fi.

Am văzut ce e mai bun la o femeie și ce e mai rău la o femeie și le-am ales pe amândouă.