Am să te iubesc până la sfârșitul acestei străzi. După să cauți altă nebună care să creadă în poveștile tale

Am să te iubesc până la sfârșitul acestei străzi. După nu mai îndrăznesc să-mi bat joc de sufletul meu. După nu mai am puteri să rezist orgoliului și indiferenței tale. Până aici a fost. Cu reproșuri, cu strigăte, cu stricat de farfurii, cu tot. Iartă-mă dacă voi înșela cruda ta imaginație despre cum ar trebui să arate dragostea, dar eu știu că așa sigur nu este. Nu am cum să iubesc, fiind supusă zilnic unui coșmar care nu mai are sfârșit. Nu am cum să știu că mă minți și să rămân. Caută pe altcineva. Mă mir că vei găsi.

Pur și simplu într-o zi ajungi la capăt de drum și nu știi încotro să o apuci. Alături de el nu mai vrei, pentru că știi că totul s-ar repeta cu exactitate. Să dai înapoi nu ai cum, pentru că e imposibil să ștergi toate amintirile. Și înțelegi că cea mai bună soluție e să pornești înainte singură. Liberă și singură. Și gata să iubești un om corect. E bolnăvicios să accepți înjosirile și umilirea de dragul unui sărut dat la repezeală. Unele femei nu înțeleg asta, se lasă duse de val și de aerele lui de cuceritor și ajung să uite cine sunt. Ajung apoi să fie reci, tăcute, fără pofta de a mai iubi cu adevărat. Și totul pentru că nu au pus punct la timp.

Am să te iubesc cât să înțeleg că dragostea noastră nu are continuitate. Doar e trăită pe jumătate. Am să te iubesc cât să reușim să ne despărțim în liniște. Cert e că lașitatea ta și-a spus cuvântul. Eu nu am decât să pun la sfârșit punctul. Și-l voi pune. După, încearcă să găsești pe alta care să-ți cunoască răbufnirile, orgoliile, nebuniile. Nu vreau să fiu eu aia. Nu vreau să plâng. Nu vreau să uit cine sunt. Fii fericit!

Am să te iubesc până la sfârșitul acestei străzi. După să cauți altă nebună care să creadă în poveștile tale. 

Foto: background.uz